FENERBAHÇE

Trabzonsporlu yöneticiyle tartışan Mahmut Uslu alkollü mü?

Fenerbahçeli yönetici Mahmut Uslu'nun Trabzonspor maçında alkollü olduğu öğrenildi. Bunu söyleyen ise tartıştığı Gökhan Saral. Hakkında 'alkollüydü' açıklaması yapılan Mahmut Uslu ise konuştu.

Trabzonsporlu yöneticiyle tartışan Mahmut Uslu alkollü mü?

İNTERNETSPOR/ Fenerbahçe-Trabzonspor maçında iki takımın yöneticileri arasında yaşananlar gündeme damga vurdu.

Trabzonsporlu yönetici Gökhan Saral ile Fenerbahçe cephesinden Mahmut Uslu arasında tartışma çıkmıştı.

Beyaz Futbol'a konuşan Trabzonsporlu yönetici Gökhan Saral, Mahmut Uslu'nun alkollü olduğunu ve kendilerine küfür ettiğini söyledi. Saral, Fenerbahçeli yöneticilerin araya girdiğini ve kendisini 'sen uyma' diyerek teskin ettiklerini söyledi.

Mahmut Uslu'nun olayla ilgili olarak suç duyurusunda başvurmasıyla ilgili olarak ise 'ussuz bir yaramaz çocuk' dedi.

Beyaz Futbol'da skandal diyaloglar

Gökhan Saral, sosyal medya üzerinden paylaştığı tweeti için ise kastettiği kişinin direk olarak Mahmut Uslu olduğunu söyledi. 

Gökhan Saral

Fenerbahçe beraberliğiyle ilgili de yorumda bulunan yönetici Gökhan Saral, ''Fenerbahçe sevindi biz üzüldük. Fenerbahçe sayemizde tribünü doldurdu'' dedi.

Mahmut Uslu'ya ne bakıyorsun dedi ve...

MAHMUT USLU YANIT VERDİ AMA ŞART KOŞTU!

Beyaz Futbol muhabirinin konuştuğu Mahmut Uslu ise, alkollü olduğu iddialarını reddeddi. Kanıt olarak ise Nihat Hatipoğlu ile birlikte tatilde olduğunu ve Bodrum'dan maç için döndüğünü söyledi. Yine kanıtlanması isteniyorsa kanıtlamaya hazır olduğunu söyledi.

Trabzonsporlu yönetici Gökhan Saral ile arasındaki husumetin ise geçen sezona dayandığını ve kendini bir milletvekili ile tehdit ettiğini açıkladı.

Mahmut Uslu, Beyaz Futbol'a telefonla katılma şartı olarak ise programın yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı'nın oradan gitmesini söyledi.

Ertem Şener, yorumcusuna sahip çıktı ve ''10 Mahmut Uslu da gelse 10 Aziz Yıldırım da gelse ben kimse için yorumcumu harcatmam'' dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER