TRABZONSPOR

Trabzonspor'dan Medel'e son teklif

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Şilili yıldızın transferinde sona yaklaştı. İnter ile her konuda anlaşan Bordo-Mavililer; yıllık 2.5 milyon euro teklif ettiği ünlü ön liberodan haber bekliyor.

Trabzonspor'dan Medel'e son teklif

Medel’in de Fırtına’ya sıcak baktığı öğrenilirken imzalar bu hafta içi atılabilir Transferde gaza basan Trabzon, bombaları üst üste patlatmaya hazırlanıyor.

Bongonda ve Kamil Ahmet’in ardından oluşan sessizliği Milan’dan Juraj Kucka’yı kadrosuna katarak bozan Bordo-Mavililer, Slovak yıldızla birlikte oyun kurucu sorununu çözmüştü. Orta alana defansif özellikleri yüksek bir isim daha almayı planlayan Fırtına, bir süredir peşinde olduğu Gary Medel konusunda da geri sayıma geçti. Hem kulübü İnter hem de Şilili yıldızla her konuda anlaşma sağlayan Trabzonlu yetkililerin, 30 yaşındaki tecrübeli yıldızı bu hafta içerisinde Türkiye’yi getirerek imzayı attırmayı planlıyor.

Galatasaray'da bir ayrılık daha

SIRADA JUNUZOVIC VAR

Habertürk'ün haberine göre; Fırtına’nın gündeminde yer alan bir diğer isim olan Zlatko Junuzovic için de temaslarını hızlandırdı. Bordo- Mavililer’in bu transferde de mutlu sona çok yakın olduğu ve Werder Bremen forması giyen 30 yaşındaki Avusturyalı ‘10 numara’nın da 19 Temmuz’da Slovakya’da başlayacak olan ikinci etap kamp çalışmalarına yetişmesinin beklendiği ifade edildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER