TRABZONSPOR

Trabzonspor'dan Galatasaray'a gönderme

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Galatasaray'ı 4-0 yenen Trabzonspor, rakibi karşısında yeni stadında kazanma alışkanlığını sürdürdü. Maçtan sonra futbolcular kolbastı şov yaparken, resmi internet sitesi de Galatasaray'a, "Artık sarmıyor" mesajı gönderdi.

Trabzonspor'dan Galatasaray'a gönderme

Bordo-mavililer, 18 Aralık 2016 tarihinde açılışı gerçekleştirilen Şenol Güneş Kompleksi'ndeki Medical Park Stadı'nda rakibi karşısında 3 lig maçını da kayıpsız geçti.

Sarı-kırmızılı takımı, 2016-2017 sezonunda 2-0, 2017-2018 sezonunda da 2-1'lik sonuçla mağlup etmeyi başaran Karadeniz ekibi, bu akşam da 4-0 gibi farklı sonuçla sahadan ayrılarak 3'te 3 yaptı.

Trabzonspor, aldığı galibiyetle ligde puanını da 7 ye yükselterek zirve yarışındaki iddiasını sürdürdü.

ARTIK SARMIYOR : Trabzonspor sosyal medya hesabı maçtan sonra ortalığı sallayan bir paylaşım yaptı.

Futbolcular orta sahada kolbastı şov yaparken, skorborda ise "Artık sarmıyor" mesajı yazıldı. Bordo-mavililerin resmi hesabı bu anları twitter'dan "Artık sarmıyor" mesajıyla paylaştı.

GALATASARAY, 9 MAÇ ARADAN SONRA KAYBETTİ : Galatasaray, Süper Lig'de 9 maç aradan sonra kaybetti.

Ligde geçen sezonun 28. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği'ne mağlup olan sarı-kırmızılı takım, daha sonra Medipol Başakşehir, Aytemiz Alanyaspor, Beşiktaş, Akhisarspor, Evkur Yeni Malatyaspor ve Göztepe, bu sezonun ilk 3 haftasında da MKE Ankaragücü, Göztepe ve Aytemiz Alanyaspor ile oynadığı maçları galip tamamlamıştı.

Ligde bu sezon ilk 3 maçını kazanan sarı-kırmızılı takım, ilk puan kayıplarını Trabzon'da yaşadı.

Fatih Terim'den Belhanda'ya tepki

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER