TRABZONSPOR

Trabzonspor'da Onur Kıvrak gerilimi! Onur alacağını istedi

Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Onur Kıvrak, 2 milyon euroluk alacağı için kulübe menajerini gönderince bordo-mavili kulüpte gerilim yükseldi.

Trabzonspor'da Onur Kıvrak gerilimi! Onur alacağını istedi

Trabzonspor'da Onur Kıvrak krizi gün geçtikçe büyüyor...

Yeni Malatyaspor maçında 5 gol yiyen tecrübeli kaleci, karşılaşmanın ardından kendisini eleştiren bordo-mavili taraftarlarla tartışmıştı.

Onur, maçı sattın diyenlere, "Ben Trabzonspor’a ihanet etmem. Namusum ve şerefimle oynuyorum. 3 gündür uyku uyumadım. Her yerimde yaralar çıktı. Bu iftirayı bana nasıl atarlar diye. Malatya maçında sahaya iğne ile çıktım" şeklinde cevap vermişti.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından kadro dışı bırakılan Onur, yapılan muameleye kızarak alacaklarının ödenmesini istedi.

MENAJER TESİSLERDEN KOVULDU...30 yaşındaki kaleci, 2 milyon euroluk alacağının verilmesi için menajerini yollayınca kulüpte gerilim yükseldi.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan görüşmede menajer Engin Kırkpınar, ödemenin hemen yapımasını talep etti.

Beşiktaş Burak Yılmaz ile ilgili kararını verdi

Ancak yöneticiler, bu rakamın bir anda ödemeyeceğini belirtince tartışma çıktı. Gerginliğin tırmanması üzerine menajer Kırkpınar, tesislerden gönderildi.

Bu gelişmenin ardından Kırkpınar'ı telefonla arayan yöneticiler, sorunun giderilmesi için görüşmelerin sürmesi gerektiğini söylese de yeni bir toplantı için tarih belirlenmedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER