GALATASARAY

Trabzonspor'da Nwakaeme fırtınası!

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Trabzonspor, evinde Galatasaray'ı ağırladı. Fırtına’nın yeni transferi Anthony Nwakaeme muhteşem bir futbol oynadı. 29 yaşındaki yıldız attığı ikinci golde sarı-kırmızılıların savunmasını ipe dizip fileleri sarstı.

Trabzonspor'da Nwakaeme fırtınası!

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Trabzonspor, evinde Galatasaray'ı ağırladı. Fırtına’nın yeni transferi Anthony Nwakaeme muhteşem bir futbol oynadı. 29 yaşındaki yıldız attığı ikinci golde sarı-kırmızılıların savunmasını ipe dizip fileleri sarstı.

Fırtına'nın yeni transferi Anthony Nwakaeme muhteşem bir futbol oynadı. 29 yaşındaki yıldız attığı ikinci golde sarı-kırmızılıların savunmasını ipe dizip fileleri sarstı.

Trabzonspor'dan açıklama: G.Saray'dan özür dileriz


NWAKAEME DEĞİL MBAPPE : Bordo-mavılılerın Galatasaray'ı hem sahada hem tabelada paramparça ettiği maça Anthony Nwakaeme damga vurdu. Karadeniz Fırtınası'nın Hapoel Beer Sheva'dan renklerine bağladığı 29 yaşındaki futbolcu sarı- kırmızılılara karşı tam anlamıyla bir futbol resitali sundu. Mariano'nun savunduğu sağ kanadı 'otobana' çeviren tecrübeli futbolcu hızıyla Fransızların genç yıldızı Kylian Mbappe'yi hatırlattı. 25. dakikada Yusuf Yazıcı'nın asistini gole çeviren Nwakaeme devre biterken inanılmaz bir gol attı.

Trabzonspor Galatasaray maçı golleri ve geniş özeti


Anthony Kwakaeme sol kanatta aldığı topla önce Mariano'yu sonra Sinan Gümüş'ü geçti. Karşısına gelen Maicon Roque'yi de nefis bir vücut çalımıyla ekarte etti. AHMET Çalık'ın da bacak arasından akıllı bir vuruşla kaleci Fernando Muslera'yı avladı. Trabzonspor taraftarı, 29 yaşındaki yıldızın sarı-kırmızılı savunma arasında 'slalom' yaparak attığı bu golü dakikalarda ayakta alkışladı. Kwakaeme bununla da yetinmedi. Ekuban'ın attığı golde nefis bir asist yaptı.

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Trabzonspor, evinde Galatasaray'ı ağırladı. Trabzonspor-Galatasaray maçının ilk yarısında 3-0 skorla sonuçlandı.

Bordo mavililerin yeni transferi Anthony Nwakaeme, 3 golün ikisini atarak maçın ilk yarısına damga vurdu. Nwakaeme 90+3'de 1 de asist yaptı ve maç 4-0 sona erdi.

Trabzonspor'dan Galatasaray'a gönderme


ANTHONY NWAKAEME KİMDİR? : İsrail'in Hapoel Beer Sheva takımında forma giyen Nijeryalı futbolcu Anthony Nnaduzor Nwakaeme forvet mevkiinnde oynuyor. Nijerya'nın Lagos kentinde 21 Mart 1989'da dünyaya gelen 29 yaşındaki golcğ futbolcu 1,85 boyunda. Profesyonel kariyerine Romanya'nın Cluj'da başlayan Nijeryalı golcü ardından kiralık olarak Turda'ya gitti. Ardından aynı ülkede Ploiesti'ye gitti ve sonrasında yeniden Cluj'a döndü. Burada bir sezon kaldıktan sonra ise İsrail ekibi Hapoel Raanana'ya transfer oldu. 2 yıl burada oynayan Nwakaeme 2015'te Beer Sheva'ya transfer oldu.

Milli takım formasını 10 kez giyerek 1 gol atan futbolcu geçen yıl Sheva ile çıktığı 33 maçta toplam 14 gol atarken 8 de asist yaptı. Nwakaeme kariyeri boyunca 228 maça çıkarken 66 gol ve 35 asist yaptı. Nijeryalı forvet aynı zamanda sol kanatta da forma giyebiliyor. Öte yandan futbolcu için bugüne kadar bonservis bedeli ödenmemesi de dikkat çekti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER