FENERBAHÇE

Trabzonspor'a tarihi ceza kapıda!

Trabzonspor – Fenerbahçe maçında 89. dakikada yaşanan olaylardan sonra TFF’nin hukuk organları harekete geçti.

Trabzonspor'a tarihi ceza kapıda!

Saha olayları nedeniyle durdurulan Trabzonspor-Fenerbahçe maçında çıkan saha olayları dolayısıyla bordo-mavili kulübe tarihi bir ceza gelmesi bekleniyor.

Süper Lig’de oynana Trabzonspor – Fenerbahçe maçında 89. dakikada yaşanan olaylardan sonra TFF’nin hukuk organları harekete geçti. Saha olayları nedeniyle PFDK’ta sevk edilmesi kesin olarak gözüken Trabzonspor’a rekor bir cezanın verilmesi bekleniyor.

Trabzonspor Fenerbahçe maçının hakemine böyle saldırdılar

Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel’e atılan cisimlerle başlayan usulsüzlükler, çizgi hakemi Volkan Bayarslan’a yapılan saldırı sonrasında doruk noktasına ulaştı.

Gözlemciden gelecek olan raporları acilen talep edecek olan Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun, bordo-mavililere tarih bir ceza vermesi bekleniyor.

CEZA KATLANACAK

Sezonun ilk yarısında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan Trabzonspor - Gaziantepspor maçındaki saha olayları nedeniyle de 2 maç ceza alan Trabzonspor, aynı sezon içerisinde aynı eylemlerin gerçekleştirilmesinden dolayı bordo-mavililere verilecek olan ceza "katlanarak" verilecek.

10 MAÇ CEZA GELEBİLİR

Gaziantepspor maçındaki saha olayları nedeniyle 2 maç ceza alan Trabzonspor'a, Fenerbahçe maçındaki saha olayları nedeniyle, fiziki müdahalelerin de olduğu için 10 maça kadar ceza verilebileceği belirtiliyor.

YENİ STADA CEZALI ÇIKABİLİR

Öte yandan, yeni sezona yeni stadında girmeyi planlayan bordo mavili kulüp, gelecek cezaya göre yeni mabedinde taraftarından bir süre ayrı kalabilir.

2014'TE 6 MAÇ CEZA ALMIŞTI

Trabzonspor'un 10 Mart 2014 tarihinde Fenerbahçe ile oynadığı maçta yaşanan saha olayları sebebiyle maç yarıda kalmıştı. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu o dönemde bordo mavili kulübe 6 maç seyircisiz oynama cezası vermişti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER