YAZARLAR

Trabzonspor şampiyonluk yoluna baş koymalı

Trabzonspor şampiyonluk yoluna baş koymalı

Nurettin Özgenç
Nurettin Özgenç[email protected]

Ziraat Türkiye Kupası 5.Turunda bugün deplasmanda Kasımpaşaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, rakibini yenerek yoluna emin adımlara ile devam etmeli.

Ligde şanssız puanlar kaybetse de Trabzonspor'un geleneğinde hep başarı vardır. Trabzonspor hep kazanmak için sahaya çıkmalı. Bu ülkeye sportif anlamda kazandırdığı başarılarla bunu ispatlamıştı. Trabzonspor'da dönem dönem inişler ve çıkışlar olsa da bordo mavililer emin adımlarla yollarına devam ediyorlar. Bu sene Türkiye Kupası'nı Trabzon'a getireceğine inanıyorum. Trabzonspor şampiyonluk yoluna bas koymuş ilerliyor inşallah bu yolun sonu hem lig hem de kupa da şampiyonluk olur.

Trabzonspor Avrupa defterini erken kapattı ligde de bir türlü beklenen sonuçları alamadığı ortada. Son yılların en sancılı dönemlerinden birini yaşayan bordo-mavililer Ziraat Türkiye Kupası’nda Kasımpaşa engelini aşıp moral bulması lazım.

Hiçbir maç kolay değildir. Rakip kim olursa olsun kazanmayı hedeflemeliyiz. Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası'nda sonuna kadar giderek kupayı 9.kez almalı.

1461 Trabzon'un Galatasaray'ı kupadan elemesi  Beşiktaş'ın Medical Park Antalya'ya yenilerek  kupadan saf dışı olmasından hareketle Kasımpaşa maçı da Trabzonspor için zor geçecek ama ben kazanacağımıza inanıyorum.

Bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda sonuna kadar gitmeliyiz ve 9. kez bu kupayı kazanmalıyız.

Spor Toto Süper Lig’de beklentilere cevap veremeyerek inişli-çıkışlı bir grafik sergileyen Trabzonspor, Türkiye Kupası’nı 9. kez müzesine getirmek için işe çok daha sıkı sarılması lazım. Bu saatten sonra bizim maç kaybedecek lüksümüz yok.

Yorumlar
TREND HABERLER