TÜRKİYE KUPASI

Trabzonspor Nazilli kupa maçı hangi gün saat kaçta?

Trabzonspor Nazilli Belediyespor maçı ne zaman? TS Nazilli maçı saat kaçta? Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 5. hafta maçında Nazilli Belediyespor'u konuk edecek. Peki Trabzonspor'un kupa maçı ne zaman ve tüm detaylar haberimizde...

Trabzonspor Nazilli kupa maçı hangi gün saat kaçta?

Trabzonspor Nazilli Belediyespor maçı hangi gün? Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası F Grubundaki 5. maçında Nazilli Belediyespor ile karşılaşacak. Peki Trabzonspor-Nazilli Belediyespor maçı ne zaman? 

TRABZONSPOR-NAZİLLİ BELEDİYESPOR MAÇ BİLGİLERİ 

20 Ocak Çarşamba 2016

MAÇ: Trabzonspor - Nazilli Belediyespor

SAAT: 18.00

STAT: Hüseyin Avni Aker Stadyumu

HAKEMLER: Erkan Engin, Erhan Yalta, Cem Özbay

YAYIN: A Spor

Trabzonspor Nazilli Belediyespor

TRABZONSPOR PRESTİJ MAÇINA ÇIKIYOR

Kupada 4. maçlar itibariyle topladığı 12 puanla F grubundan lider çıkmayı garantileyen bordo mavili ekip, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynayacağı maça prestij için çıkacak.

Trabzonspor'un kupa maçı hangi gün? Grupta 1 puanla son sırada bulunan Nazilli Belediyespor da güçlü rakibinden 1 puan almayı hedefliyor. 

İLK MAÇ 2-0 BİTMİŞTİ

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası F Grubu'ndaki ilk maçında deplasmanda 2'nci Lig Beyaz Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'u 2-0 mağlup etti. İlk yarısı golsüz tamamlanan müsabakada yedek ağırlıklı bir kadro ile mücadele eden Trabzonspor, 65'inci dakikada N'Doye ile öne geçtikten sonra 82'nci dakikada Özer'le galibiyeti perçinledi.

TRABZONSPOR BURSA DEPLASMANINDA ŞOK YENİLGİ ALDI

Spor Toto Süper Lig'de 2'nci yarıya farklı Bursaspor mağlubiyetiyle başlayan Trabzonspor, bu sezon çıktığı deplasman maçlarında kabus yaşadı.

Bordo mavili takım, pazar günü Bursaspor karşısında 2-0 öne geçtiği maçtan 4-2 mağlup ayrılıken tam 20 puan kaybetti. Ligdeki ilk 2 deplasman maçında Beşiktaş'ı 2-1, Kayserispor'u 1-0 mağlup eden Trabzonspor, daha sonra oynadığı 8 deplasmandan sadece Medicana Sivasspor'u 2-0 yenerken sadece 1 galibiyet alabildi.

Oynadığı 10 deplasmanda maçında 3 galibiyet alan bordo mavililer, 6 yenilgi ve 1 beraberlikle sahadan ayrıldı. Trabzonspor, böylece 30 puan değerindeki 10 deplasman maçında 10 puan alabildi ve dış sahada 20 puan bırakmış oldu.

Trabzonspor Nazilli Belediyespor

Trabzonspor’un bu sezon oynadığı deplasman maçları ve aldığı skorlar şöyle:

Beşiktaş-Trabzonspor: 1-2, Kayserispor-Trabzonspor: 0-1, Osmanlıspor-Trabzonspor: 3-1, Mersin İdmanyurdu-Trabzonspor: 3-2, Medicana Sivasspor-Trabzonspor: 0-2, Başakşehir-Trabzonspor: 1-0, Fenerbahçe-Trabzonspor: 2-0, Çaykur Rizespor-Trabzonspor: 3-0, Kasımpaşa-Trabzonspor: 1-1, Bursaspor-Trabzonspor: 4-2. 

USTA: GEREKENLER YAPILACAK

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Bursaspor mağlubiyetinin ardından twitter hesabından yaptığı açıklamadaşu ifadeleri kullandı:

"Buralara bir günde gelinmediği gibi, bir anda da buradan çıkılmıyor. Doğru adımlar için bazen şartların olgunlaşması gerekebiliyor. Bunlar yaşanan süreçlerin bir sonucu. Bir de aysbergin görünmeyen yüzü var ki, asıl önemli olan orası. Emin olun ki gerekenler yapılacak."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER