BAŞAKŞEHİR

Trabzonspor Medipol Başakşehir maçının golleri ve geniş özeti

Süper Lig'in 18. haftasında Trabzonspor ile lider Medipol Başakşehir karşı karşıya geldi ve Medipol Başakşehir deplasmanda Trabzonspor'u 4-2 yendi

Trabzonspor Medipol Başakşehir maçının golleri ve geniş özeti

Spor Toto Süper Lig'in 18. hafta mücadelesinde Trabzonspor, evinde Medipol Başakşehir'i konuk etti. Zirvedeki dengeleri yakından etkileyen bu karşılaşmayı lider Başakşehir 4-2 kazandı. Başakşehir 33. dakikada İrfan Can Kahveci'nin golüyle 1-0 öne geçti. Başakşehir 42. dakikada Gael Clichy'nin golüyle farkı 2'ye çıkardı. Konuk takım Ekuban'ın kendi kalesine attığı golle 3-0 yaptı durumu. 49'da Ekuban hatasını telafi etti ve durumu 3-1 yaptı. Trabzonspor 80. dakikada Yusuf Yazıcı'nın golüyle skoru 3-2 yaptı. Başakşehir 4. golü ise 86'da Visca'dan geldi.

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısının ilk haftasında lider Medipol Başakşehir deplasmanda Trabzonspor'u 4-2 yendi... Bu sonucun ardından Başakşehir 38 puana yükselirken, Trabzonspor 29 puanda kaldı.

Trabzonspor Başakşehir maçı fotoğraflarıTrabzonspor Başakşehir maçı fotoğraflarıTrabzonspor Başakşehir maçı fotoğraflarıTrabzonspor Başakşehir maçı fotoğraflarıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

TRABZONSPOR: 2-4 :MEDİPOL BAŞAKŞEHİR

Ve maç az önce sona erdi.Maçın skoru 2-4.

90. dakika: Maçın sonuna en az 3 dakika ilave edildi.

87. dakika: Trabzonspor'da büyük hayal kırıklığı yaşanıyor. Bordo-mavililerde moraller bozuldu.

86. dakika: 2-4. Edin Visca takımını rahatlatan golü attı.

83. dakika: Başakşehir atağında İrfan Can ceza alanı ön çizgisinden şutunda top kaleci Uğurcan'da kaldı.

80. dakika: GOL Yusuf Yazıcı inanılmaz bir vuruşla farkı bire indirdi. Novak'tan pası alan Yusuf, çok uzaklardan ayağının üzeriyle muazzam bir şut çıkardı ve topu ağlara yolladı: 2-3

74. dakika: Hugo Rodallega kafayla topu Başakşehir ağlarına göndermek istedi fakat defans topun kaleye gitmesini engelledi.

72. dakika: Savunmanın geri pasında Uğurcan topu almak üzereyken Robinho araya girmek istedi, onun dokunuşunda genç kaleci son anda topu kontrol etmeyi başardı.

70. dakika: Arda Turan az önceki hareketinden dolayı sarı kart ile cezalandırıldı.

66. dakika: Başakşehir takımı oyuncu değişikliği hakkını kullanıyor. Sahadan çıkan oyuncu Marcio Mossoro, giren oyuncu Soner Aydoğdu.

61. dakika: Caleb Ekuban, bu sezon Süper Lig'de bir maçta hem kendi kalesine hem de rakip kaleye GOL atan ilk isim oldu; en son Şubat 2018'de Nabil Dirar Gençlerbirliği karşısında bunu yaşamıştı.

58. dakika: Trabzon 'da heyecanlı an. Alexandru Epureanu topu kafayla kaleye göndermek istedi fakat top hedefi bulmadı.

55. dakika: Maçın ikinci yarısı karşılıklı ataklar ve gollerle müthiş bir tempoda başladı.

53. dakika:  Ekuban'la duvar pası yapan Abdulkadir Parmak'ın yayın gerisinden çektiği şutta kaleci Mert topu son anda kornere çeldi.

51. dakika: GOL Santra sonrası ileri gönderilen topla soldan içeri giren Ekuban, çapraz pozisyonda yerden köşeye vurdu ve skoru 3-1'e getirdi.

49. dakika: GOL Emre'nin sol kanattan kullandığı serbest vuruşta kale alanı içinde Arda'yla girdiği ikili mücadeleye giren Ekuban'a çarpan top bir kez daha ağlara gitti: 0-3

47. dakika: Sağ kanattan ceza alanına sokulmak isteyen Mossoro'yu faulle durduran Yusuf Yazıcı sarı kart gördü.

İLK YARI BİTTİ

45. dakika: Maçın hakemi Halil Umut Meler saha kenarındaki 4. Hakeme 1. Devre sonuna 3 dk. Ekleneceğini gösterdi.

43. dakika: GOL öncesi bir ihlal olup olmadığı VAR hakemleri tarafından inceleniyor. Bu arada bir sakatlık yaşayan Pereira da sedyeyle kenara alınıyor.

42. dakika: Başakşehir farkı açan golü bulan takım. Medical Park Arena stadında golü atan oyuncu Gael Clichy. 0-2.

41. dakika: Oyun zaman zaman oldukça sertleşiyor. Oyuncular arasında gerginlik üst seviyeye çıkıyor.

40. dakika: Trabzonspor'un Yusuf'la sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta Novak ceza alanı içinde kafayı vurdu, süzülerek giden top bir kez daha kaleci Mert'te kaldı.

38. dakika: Trabzon , Medical Park Arena stadyumunda Hugo Rodallega kafayı vuruyor, Başakşehir takımı son anda tehlikeyi önlüyor.

35. dakika: VAR hakemleri Ekuban'ın pozisyonunu inceledi ancak herhangi bir ihlal olmadığı belirlenince mücadele kale vuruşuyla yeniden başladı.

34. dakika: Sol kanattan Nwakaeme'nin ortasına arka direkte Ekuban hareketlendi, bu sırada rakibiyle girdiği mücadelede yerde kalınca Trabzonsporlular penaltı bekledi.

31. dakika: Irfan Kahveci takımını öne geçiren golü kaydetti. Skor şimdi 0-1.

28. dakika: Sarı kart! Halil Umut Meler sarı kartını Caleb Ekuban için kullandı.

27. dakika: Başakşehir bu anlarda oyuna ortak olmayı başardı. Maçtaki en net pozisyonlar da konuk ekipten geldi.

26. dakika: Trabzonspor tribünleri üst üste kritik kurtarışlara imza atan genç kaleci Uğurcan'a büyük destek veriyor.

24. dakika: Köşe vuruşu sonrası baskıyı sürdüren Başakşehir'de Mossoro soldan ortaladı, altı pasın hemen önündeki İrfan Can'ın kafa vuruşunda Uğurcan sağına giden topu müthiş bir plonjonla kontrol etti.

23. dakika: Sağ kanatta topu alan Visca içeri sokuldu ve kale alanına doğru yerden çok tehlikeli bir top attı. Bomboş durumdaki Robinho'nun gelişine vuruşunda kaleci Uğurcan mutlak golü çıkardı.

21. dakika: İkili mücadele sırasında Clichy'le çarpışan Pereira'nın burnunda bir kanama var.

19 .dakika: Şut! Fakat top kaleyi bulmuyor. Trabzonspor takımında şutu çeken oyuncu Filip Movak.

17. dakika: Trabzon şehrinde Medical Park Arena stadyumunda oynanan maçta Başakşehir defansı yerinde müdahaleyle Abdulkadir Ömür şutunu engellemeyi başardılar.

15. dakika: Maçın ilk 10 dakikalık bölümü yüksek tempoda geçilirken faul düdüklerinin sayısı da bir hayli fazla. Sertlik dozajı oldukça yüksek bir maç oluyor.

11. dakika: Sert bir şut; fakat top çerçeveyi bulmuyor. Şutu çeken oyuncu Zargo Toure (Trabzonspor).

8. dakika: Hugo Rodallega kafayla topu Başakşehir ağlarına göndermek istedi fakat defans topun kaleye gitmesini engelledi.

5. dakika: Başakşehir savunması maçın başında oldukça zor anlar yaşıyor. Geri pasta bir hata daha gelince Trabzonspor yine köşe vuruşu kazandı.

2. dakika: Yusuf'un kullandığı köşe vuruşunda ceza alanı içinde Rodallega, Epureanu'ya faul yaptı. Top şimdi Başakşehir'de.

Trabzonspor taraftarının da muhteşem desteğiyle maça inanılmaz bir baskıyla başladı. Başakşehir savunmasının kaleciye pasında Mert topu istediği gibi uzaklaştıramadı, ev sahibi ekip köşe vuruşu kazandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER