YAZARLAR

Trabzonspor, lidere yenildi

Trabzonspor ev sahibi olma avantajını ve taraftarını arkasına almasına rağmen, Başakşehir karşısında gol yüzü göremedi ve 35. dakikada Adebayor'dan yediği golle maçı kaybetti.

Nurettin Özgenç
Nurettin Özgenç[email protected]

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Trabzonspor , evinde  Medipol Başakşehir'i ağırladı.Ligin kritik haftalarında, puanların çok yakın olduğu fikstürde,her puanın çok çok önemli olduğu bu maçta, Trabzonsor'un zirveye tırmanma yarışı sürerken, Medipol Başakşehir ise liderlik koltuğunu geri alma niyetinde..

Ev sahibi avantajını ve taraftarını arkasına alan Trabzonspor, Başakşehir karşısında gol yüzü göremedi ve 35. dakikada Adebayor'dan yediği golle maçı kaybetti.

5 haftadır beraberlik hastalığına yakalanan Trabzonspor, bu maçta da galibiyet yüzü göremedi. Maç sonunda taraftarlar, Trabzonspor yönetimini ve Çalımbay'ı protesto etti.

Bu tabloya bakıp söylenecek pek de fazla bir şey yok açıkçası. Oyuncuların ciddeyeti sorgulanmadığı sürece, yönetim veya teknik direktöre yapılan tepki, fazla çekici görünmüyor. Kendi evinde, liderliğe tekrardan Başakşehir'in yükselmesine izin veren, ondan da önemlisi zirveye bu kadar yaklaşmaya başlamışken birden gelen gerilemenin verdiği gerilimi haklı buluyorum.

Maç sonu açıklama yapan Rıza Çalımbay,

''Golü sadece Burak'tan beklediklerini ve kanatların  daha aktif olmasını istediğini söyledi.. Beklemedikleri bir anda gol yediklerine dikkat çeken Çalımbay, Visca'nın iyi orta açan bir oyuncu olsuğuna değinerek, '' Ona izin veriseniz asisti yapar. Golü de yersiniz, telafi edersiniz sorun değil. Sorun gol atamıyoruz.'' dedi.

Yorumlar
TREND HABERLER