GALATASARAY

Trabzonspor harekete geçti flaş Salih Dursun kararı!

Galatasaray - Trabzonspor maçının hakemi Deniz Ateş Bitnel'e kırmızı kart gösteren Salih Dursun'un hareketi tişört oluyor.

Trabzonspor harekete geçti flaş Salih Dursun kararı!

Trabzonsporlu Salih Dursun’un Galatasaray maçında hakem Deniz Ateş Bitnel’e kırmızı kart gösterdiği pozisyonun fotoğrafının tişörtlere basılarak TS Club mağazalarında satışa sunulacağı belirtildi.

Trabzonspor’da TS Club’tan sorumlu yönetim kurulu üyesi Emre Aksoy, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Oyuncumuz, gururumuz Salih Dursun’un hakeme kırmızı kart gösterdiği anın tişörtü bu hafta TS Club’larda satışa sunulacaktır” ifadesini kullandı.

Erman Toroğlu açtı ağzını yumdu gözünü

HAKEME KIRMIZI KART GÖSTERDİ

Galatasaray – Trabzonspor mücadelesi, artık klasikleşen hakem hatalarının zirveye çıktığı bir başka maç oldu. Tutarsız kararlar veren hakem Deniz Ateş Bitnel, hem oyuncuları hem de futbolseverleri çıldırttı. Bunlardan biri de 2018’e kadar bonservisi Galatasaray’da olan Trabzonsporlu Salih Dursun’du.

Sinan Engin açıkladı MHK istifa etti

Salih, Cavanda’nın gördüğü 3. kırmızıdan sonra itiraz eden takım arkadaşlarının arasına girip, Bitnel’in elinden kartı kaptı. Genç futbolcu kartı Bitnel’e gösterip, “Sen çık hocam” dedi.

Yorumlar
TREND HABERLER