TRABZONSPOR

Trabzonspor Hakan Çalhanoğlu savaşı sürüyor

2012'de Trabzonspor'a imza atıp Hamburg'a giden ve bir de menacerlik ücreti ödenen Hakan Çalhanoğlu için ceza süreci hızla işliyor.

Trabzonspor Hakan Çalhanoğlu savaşı sürüyor

Trabzonspor, geleceğin yıldız adayı olarak gördüğü Hakan Çalhanoğlu ile 2012'de anlaşma sağlamış, ön protokol imzalamış, hatta oyuncunun ailesine de menacerlik ücreti olarak 250 bin Euro ödeme yapmıştı. Ancak daha sonra Hakan Çalhanoğlu'nun bir başka Alman ekibi Hamburg'a gitmesi işin mahkeme boyutunu başlatmıştı.

'KİMSE BİZİ SUÇLAMASIN'

Çalhanoğlu için FIFA'ya giden ve elindeki belgeleri sunan Bordo-Mavililer, süreci çok yakından takip etti ve büyük ölçüde sona da yaklaştı.

Karadeniz temsilcisi, son başvurusunda Çalhanoğlu'nun 6 ay futboldan men edilmesini istiyor. Son Avusturya maçında müthiş bir gol atan A Milli Takım'ın yıldızı, bu ceza gelirse EURO 2016'da Türkiye formasını da giyemeyecek.

Babası Hakan Çalhanoğlu için Trabzonspor'un kapısında

KİMSE BİZİ SUÇLAMASIN

Bu tablo sebebiyle milli takım futbolcusunu şikayet eden kulüp pozisyonunu kesinlikle hak etmediklerini belirten Trabzonspor Basın Sözcüsü Asım Örem, “Bu kendi prosedürü içinde ilerleyen bir süreç. Kimse Trabzonspor'u hakkını aradığı için suçlamamalı. Biz asla uzlaşmadan da kaçan, diyalogtan yoksun bir tavır ortaya koymadık. Ancak oyuncu cephesinden bu zamana kadar en küçük bir iletişim adımı atılmış değil. Yoksa Trabzonspor, bir milli oyuncunun men cezası almasıyla mutlu olmaz. Fakat Trabzonspor'u haksız ilan edene kadar yaşanan süreci bir düşünmek, burada vecibelerini yerine getirmeyenin kim olduğunu da görmek gerekir” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
TREND HABERLER