MAÇ ANLATIMLARI

Trabzonspor Gaziantepspor maçı sonucu

Süper Lig'deki 4 maçlık mağlubiyet serisini Sivasspor deplasmanında sonlandıran Trabzonspor Gaziantepspor ile berabere kaldı..

Trabzonspor Gaziantepspor maçı sonucu

Süper Lig'deki 4 maçlık mağlubiyet serisini Sivasspor deplasmanında sonlandıran Trabzonspor, iki farkla geriye düştüğü Gaziantepspor karşısında sahadan beraberlikle ayrıldı..

Medicana Sivasspor maçında kırmızı kart gören Cavanda cezası nedeniyle, Yusuf Erdoğan hasta olduğu için kadroda yer almazken, Medjani yedek kaldı. 

Teknik direktör Şota Arveladze, Cavanda'nın yerine Salih Dursun'a, Yusuf Erdoğan'ın yerine Constant'a, Medjani'nin yerine ise Özer'e 11 kişilik kadroda görev verdi. 

Trabzonspor: 2 - Gaziantepspor:  2

Trabzonspor Gaziantepspor maçı fotoğraflarıSpor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Gaziantepspor, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda karşılaştı

Stat: Hüseyin Avni Aker

Hakemler: Çağatay Şahan, Adil Sinem, Cevdet Kömürcüoğlu

Trabzonspor: Alvarado, Salih Dursun, Douglas, Aykut Demir, Constant, Mbia, Okay Yokuşlu, Özer Hurmacı, Marin (Dk. 22 Medjani), Erkan Zengin, Deniz Yılmaz

Gaziantepspor: Karcemarskas, Barış Yardımcı, Arakoyo, Elyasa, Marçal, Orkan Çınar, Erdem Şen, Abuda, Putsila, Larsson, Muhammet Demir 

Goller: Dk. 61 Aykut Demir, Dk. 74 Cardozo (Trabzonspor), Dk. 31 Orkan Çınar, Dk. 51 Larsson (Gaziantepspor)

TRABZONSPOR: 2-2 :GAZİANTEPSPOR

M.S: Son düdük çaldı ve karşılaşma sona erdi.

90. dakika: Maçın hakemine yoğun tepki var.

Trabzon'da saha karıştı! Şok karar!Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında oynanan Trabzonspor-Gaziantepspor maçının son dakikasında saha karıştı.

90. dakika: Yedek kulübesinden çıkan ve itiraz eden Salih Dursun sarı kart gördü. 

90. dakika: Gelişen Trabzonspor atağında sol çaprazdan ceza alanına atılan pasta Cadozo, Arokoyo'yu geçmek isterken Arokoyo topu yatarak önledi.

90. dakika: Trabzonspor'da Aykut Demir sarı kart gördü.

90. dakika: DİREK! Trabzonspor atağında sol kanatta topla buluşan Constant'ın ortasında Medjani'nin kafa vuruşunda top üst direkten döndü.

90. dakika: Mücadelenin sonuna 4 dakika ilave edildi.

90. dakika: Kullanılan serbest vuruşta ceza alanına yapılan ortada kaleci Karcemarskas topun sahibi oldu.

88. dakika: Sol kanattan gelişen Trabzonspor atağında Erkan, rakibini geçmek isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

87. dakika: Trabzonspor'un atakları devam ediyor. Sol kanattan ceza alanına yapılan ortada Medjani, kafa topu mücadelesinde rakibine faul yaptı. Ardından itiraz edince sarı kart gördü.

86. dakika: Sol kanattan gelişen Trabzonspor atağında Erkan'ın ceza alanına ortasında Cardozo'dan önce kalesi Karcemarskas topun sahibi oldu.

83.dakika: Bordo mavililer tüm hatlarıyla rakip yarı alana yerleşmiş durumda.

82. dakika: Bu kez Gaziantepspor etkili geldi ama Abuda'nın şutu üstten dışarıya gitti.

81. dakika: Sol kanattan gelişen Trabzonspor atağında Erkan'ın ceza alanına ortasında Medjani'nin şutu kaleci Karcemarskas'ta kaldı.

80. dakika: Trabzonspor'da Oscar Cardozo, Arokoyo'yu topsuz alanda ittiği için sarı kart gördü.

79. dakika: Kullanılan serbest vuruşta Elyasa'nın ceza alanına ortasında kaleci Esteban topun kontrolünü sağladı.

77. dakika: Sağ kanattan gelişen Gaziantepspor atağında Orkan, Mbia'nın darbesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

76.dakika: Bir başka Trabzonspor atağında Okay'ın bıraktığı topa Mbia çok sert vurdu ama top üstten dışarıya gitti.

74. dakika: GOL! Oscar Cardozo Trabzonspor, rakibi karşısında beraberliği yakaladı. Ceza alanı dışında kafa topuna yükselen N'Doye topu ceza alanına indirdi ve Cardozo, kaleye arkası dönük ve hareketli haldeyken çok güzel bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 

72. dakika: Trabzonspor beraberliğe çok yaklaştı. Erkan'ın ortasında Cardozo topu kale sahasına çevirdi ama müsait durumdaki Medjani'nin kafa vuruşunda top yandan dışarıya gitti.

71. dakika: Kullanılan taç atışının ardından Erkan'ın ceza alanına ortasında kafalardan seken top kaleci Karcemarskas'ta kaldı.

70.dakika: Trabzonspor, sağ kanattan köşe vuruşu kullandı ama Erkan'ın pasında topla buluşan Özer, rakibinin baskısıyla karşılaştı ve top taca gitti.

68. dakika: Bu kez sağ kanattan gelişen Trabzonspor atağında yine Özer topu ceza alanına ortaladı ama N'Doye rakibine faul yaptı.

67. dakika: Trabzonspor'da Özer Hurmacı, rakibine yaptığı faulün ardından sarı kart gördü.

65. dakika: Bir başka Trabzonspor atağında Özer'in ceza alanı ön bölümüne gönderdiği topu Cardozo topu indirdi ama N'Doye ceza alanı içinde Elyasa'dan sıyrılamadı.

64. dakika: Sol kanattan etkili gelişen Trabzonspor atağında Erkan'ın ceza alanına ortasında Medjani ve N'Doye topa birlikte yükseldiler ama sonuç çıkmadı.

63.dakika: Sağ kanattan gelişen Gaziantepspor atağında Orkan, Erkan'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

61.dakika: GOL! Aykut Demir Kullanılan serbest vuruşta Aykut, topa çok sert vurdu ve top savunmaya da çarpıp sağ köşeden ağlarla buluştu.

60. dakika: Gaziantepspor takımı barajı kurmaya çalışıyor.

59. dakika: Gelişen Trabzonspor atağında Mbia, ceza yayı içinde rakibinden sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

57. dakika: Orta alanda topla buluşan Marcal, Özer'den aldığı darbeyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

56. dakika: Etkili gelişen Gaziantepspor atağında ceza alanı içi sağ çaprazındaki Erdem'e atılan pasta ofsayt bayrağı kalktı.

55. dakika: Trabzonspor yarı alanında gerçekleşen top kapma mücadelesinde Mbia, Putsila'ya faul yaptı.

53. dakika: Bordo mavili ekibin tribünlerinde tepkiler artmaya başladı.

52. dakika: Hüseyin Avni Aker Stadı'nda şok bir skor ortaya çıktı...

51. dakika: GOL! Daniel Larsson Orta alanda Constant'ın kaybettiği topla sağ kanattan atağa çıkan Gaziantepspor'da Barış, ceza alanına topu gönderdi. Okay, ceza alanı içinde topa dokundu ama gerilerden gelen Larsson'un farketmedi. Larsson da Okay'dan gelen topu karşı karşıya pozisyonda ağlara gönderdi.

50. dakika: Aynı kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada savunma topu uzaklaştırdı.

49. dakika: Trabzonspor, oyunu bir kez daha başlattı ama topu da kaybettiler ve Gaziantepspor sağ kanattan hızlı bir atak geliştirdi. Ceza alanına yapılan ortada savunma topu kornere gönderdi.

48. dakika: Hemen kullanılan serbest vuruşun ardından bu kez de rakip yarı alanın ortalarındaki Cardozo yerde kaldı ve bir serbest vuruş daha.

47.dakika: Rakip yarı alanın ilk metrelerinde sol kanatta topla buluşan Erkan, rakibinden aldığı darbeyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

46. dakika: Karşılaşmanın ikinci yarısı Gaziantepsporlu oyuncuların vuruşuyla başladı.

D.A : Gaziantepspor, Orkan Çınar'ın attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

45. dakika: Orta alanda Erkan'a faul yapan Putsila, sarı kart gördü.

45. dakika: Gaziantepspor, 2'ye 1 pozisyon yakaladı ama Larsson'un pasında ceza yayı yakınlarında topla buluşan Putsila, topu kontrol etmekte geç kalınca topu kaybetti.

44. dakika: Bordo mavililerin beraberliğe yaklaştığı dakika. Salih'in ceza alanına ortasında Deniz'in kafa vuruşunda Karcemarskas topu kornere çeldi.

43. dakika: Sol kanattan gelişen Gaziantepspor atağında Putsila'nın ceza alanına ortasında Trabzonspor savunması topu karşıladı.

42. dakika: Trabzonsporlu taraftarlar son bölümde kaybedilen toplardan sonra tepki göstermeye başladı.

41. dakika: Bordo mavili ekibin rakibi karşısındaki topla oynama üstünlüğü devam ediyor ama henüz net pozisyon bulabilmiş değiller.

40. dakika: Gaziantepspor yarı alanında rakibi Erdem'den topu kapmak isteyen Mbia, rakibine faul yaptı.

39. dakika: Bu kez sağ kanattan gelişen Trabzonspor atağında Özer'in ceza alanına ortasında Deniz'in kafasından seken topu kaleci Karcemarskas kontrol etti.

38. dakika: Erkan'ın pasında sol kanatta topla buluşan Constant'ın ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı.

37. dakika: Douglas'ın uzun pasında sağ kanatta topla buluşan Özer'in ceza alanına ortasında savunma topu uzaklaştırdı.

36. dakika: Sağ kanattan gelişen Trabzonspor atağında Okay'ın pasına hareketlenen Medjani, topu oyun alanı içinde tutamadı.

35. dakika: Trabzonsporlu oyuncular, tamamen kapanan Gaziantepspor'a karşı boş alan bulmakta zorlanıyor.

33. dakika: Orta alanda gerçekleşen kafa topu mücadelesinde Erkan, Orkan'a faul yaptı.

32. dakika: Oldukça temposuz geçen karşılaşmada gol de Cosntant'ın bireysel hatası ve Orkan'ın bireysel çabalarıyla geldi.

31. dakika: GOL! Orkan Çınar Trabzonspor savunmasında sol bek Constant topla buluştu ama Orkan, baskı yapıp topu kazandı ve arkadaşıyla ver-kaç yapıp ceza alanına girip sağ köşeye şutunu çekti ve topa ağlara gönderdi.

31. dakika: Muhammet Demir, kafa vuruşunu yapmasının ardından Salih Dursun ile kafa kafaya çarpıştı ve oyun şu anda durdu. İki oyuncunun tedavisi yapılıyor.

30.dakika: Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada Muhammet'in kafa vuruşu kaleci Esteban'da kaldı.

29. dakika: Sol kanattan gelişen Gaziantepspor atağında Larsson'un pasında topla buluşan Putsila, Özer'den aldığı darbeyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

24.dakika: Gelişen Trabzonspor atağında Okay'ın ceza alanı dışından kaleye sert şutunda top kaleci Karcemarskas'ta kaldı.

20.dakika: Bu kez gelişen Gaziantepspor atağında sol kanatta topla buluşan Larsson'un ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı.

19. dakika: Bordo mavili ekipte Marko Marin, bir sakalık problemi yaşadı ve oyuna devam edemeyecek. Trabzonspor'da birazdan değişiklik yapılacak.

17.dakika: Sağ kanattan gelişen Trabzonspor atağında Salih'in pasında ceza alanına koşu yapan Marin, topu oyun alanı içinde tutamadı.

16. dakika: Orta alanda gerçekleşen kafa topu mücadelesinde Mbia'ya faul yapan Muhammet Demir, sarı kart gördü.

15. dakika: Sol kanattan etkili gelişen Trabzonspor atağında Constant'ın pasında topla buluşan Erkan'ın ceza alanına ortasında savunma topu uzaklaştırdı.

14.dakika: Gaziantepspor, sağ kanattan serbest vuruş kullandı. Putsila'nın ceza alanına ortasında savunma topu uzaklaştırdı.

13. dakika: Geride kalan bölümde topla oynama oranlarında Trabzonspor'un %68'e %32 üstünlüğü bulunuyor.

10.dakika: Bu arada Trabzonspor'da Stephane Mbia bir sakatlık geçirdi ve şu an tedavisi yapılıyor.

9.dakika: Bordo mavililerin gole yaklaştığı dakika. Marin topu ceza alanına kadar taşıdı. Savunmadan seken top ceza alanı içi sol çaprazındaki Erkan'ın önünde kaldı. Erkan'ın sağ üst köşeye plase vuruşunda top az farkla dışarıya gitti.

8. dakika: Sol kanattan gelişen Trabzonspor atağında Özer'in ceza alanına ortasında savunmada Elyasa topu karşıladı.

7.dakika: Orta yuvarlak içinde Mbia'nın pasında topla buluşan Okay, rakibinden aldığı darbeyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

6. dakika: Trabzonspor yarı alanında bulunan Muhammet, arkadaşından aldığı pasta topu kontrol etmek isterken ellerini kullandı.

4.dakika: Yine sağ kanattan gelişen bordo mavili ekibin atağında Aykut, rakibinden aldığı darbeyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

2. dakika: Maçın ilk şutu Gaziantepspor'dan geldi. Larsson'un ceza alanı dışı sol çaprazından şutunda top yandan dışarıya gitti.

1. dakika: İlk düdük çaldı ve karşılaşma Trabzonsporlu oyuncuların vuruşuyla başladı.

Onur, 3 maç sonra
Trabzonspor'da sakatlık geçiren ve son 3 hafta kadroda yer almayan Onur Recep Kıvrak, Gaziantepspor maçına yedekler arasında çıktı. 

Son olarak ligin 6'ncı haftasındaki Osmanlıspor maçında kaleyi koruyan, ardından Torku Konyaspor, Mersin İdman Yurdu ve Medicana Sivasspor maçlarında kadroda bulunmayan tecrübeli kaleci, geçen hafta Esteban Alvarado'nun sergilediği başarılı performansın ardından, Gaziantepspor maçında yedek kaldı. 

Torku Konyaspor maçında sakatlanan ve iki haftadır sahalardan uzak kalan Kevin Constant, Gaziantepspor maçıyla formasına kavuştu. 

Bordo-mavili ekipte sakatlığının tedavisi süren, hafta içi antrenmanlara katılan Mehmet Ekici, 18 kişilik kadroya alınmadı. Kale arkası tribününde bulunan bir grup taraftar, Mehmet'in fotoğrafının yer aldığı "Asla yalnız değilsin" biçiminde pankart açtı.

Forvette Deniz Yılmaz
Trabzonspor'da teknik direktör Şota Arveladze, forvette tercihini Deniz Yılmaz'dan yana kullandı.

Bordo-mavililerde geçen hafta hasta olduğu için Medicana Sivasspor maçında forma giyemeyen Senegalli golcü N'Doye ile Oscar Cardozo, yedek kaldı. 

Trabzonspor taraftarı, Gaziantepspor maçına fazla ilgi göstermedi. Hüseyin Avni Aker Stadı'na yaklaşık 4 bin bordo-mavili taraftar, takımını destekledi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER