BEŞİKTAŞ

Trabzonspor Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda?

Beşiktaş ile Trabzonspor yarın yapacakları Spor Toto Süper Lig erteleme maçıyla 122. kez karşı karşıya gelecek. Peki Trabzonspor Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda?

Trabzonspor Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda?

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 15 Mart'ta oynanması kararlaştırılan Trabzonspor-Beşiktaş maçı yarın akşam (15 Mart Salı) Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak ve saat 19:30'da başlayacak.

TRABZONSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDA?

Trabzonspor-Beşiktaş maçı yarın akşam (15 Mart Salı) Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak ve saat 19:30'da başlayacak. Bu zorlu mücadele LİG TV ekranlarından canlı yayınlanacak.

TRABZONSPOR BEŞİKTAŞ MAÇINI BÜLENT YILDIRIM YÖNETECEK

Yarın akşam Trabzon'da Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak ve saat 19:30'da başlayacak başlayacak karşılaşmayı Bülent Yıldırım yönetecek.

İŞTE ŞENOL GÜNEŞ'İN MUHTEMEL 11'İ

Teknik direktör Şenol Güneş'in takımda yaşanan bu son gelişmelerin ardından yarın akşamki Trabzonspor karşılaşmasına Tolga Zengin - Beck- Necip - Tosic - İsmail - Atiba - Tolgay - Kerim Frei (Quaresma) - Sosa - Olcay - Gomez onbiri ile başlaması bekleniyor.

Trabzonspor-Beşiktaş

Trabzonspor'un 2-0 galibiyetiyle 11 Ekim 1973'te başlayan 43 yıllık rekabette, geride kalan 121 karşılaşmanın 49'unu Beşiktaş, 43'ünü Trabzonspor kazandı, 29 maçta ise taraflar birbirine üstünlük sağlayamadı.

LİGDE EŞİTLİK VAR

Beşiktaş ile Trabzonspor arasında ligde yapılan maçlarda galibiyet sayısında eşitlik bulunuyor.

Geride kalan 85 lig maçında taraflar 32'şer galibiyet aldı, 21 karşılaşma ise berabere sonuçlandı.

TRABZONSPOR EVİNDE ÜSTÜN

Trabzonspor, evinde yaptığı lig maçlarında rakibine karşı galibiyet sayısında üstünlük kurdu.

İki takım lig maçlarında Trabzon'da 41 kez karşı karşıya gelirken, Trabzonspor 21, Beşiktaş ise 11 kez sahadan galip ayrıldı. Taraflar 9 maçta ise eşitliği bozamadı.

Süper Ligin 19. haftasında oynanması gereken karşılaşma yoğun kar yağışı sebebiyle ertelenmişti.

Cuma günü geldiği Rize'de ilk olarak Çaykur Rizespor'u 2-1 yenen Siyah Beyazlılar maçın ardından önce Rize'de kalarak Trabzonspor maçının hazırlıklarına başladı. Dün Trabzon şehrine geçen Beşiktaş, burada son antrenmanını yaptıktan sonra maç için kampa girecek.

Beşiktaş, Süper Ligde 57 puan ve bir maç eksiği ile lider Fenerbahçe'nin 2 puan gerisinde bulunuyor. Siyah Beyazlılar, Trabzonspor maçından 3 puan çıkarması halinde 3 hafta önce kaybettiği liderliği Fenerbahçe'den geri alacak.

BEŞİKTAŞ'TA EKSİK FUTBOLCULAR CAN SIKIYOR

Beşiktaş'ta zorlu Trabzonspor maçı öncesi eksik futbolcuların fazla olması teknik heyetin canını sıkıyor.

Boyko, Alexis ve Marcelo kurallar gereği yarın akşam sahada olamayacak. Trabzonspor-Beşiktaş maçının ertelendiği tarih olan 24 Ocak 2016'da esame listesinde olmayan üç oyuncu kurallar gereği yarın akşamki karşılaşmada oynayamayacak.

Boyko, Alexis ve Marcelo'ya, Gökhan Töre ve Oğuzhan Özyakup'un da sakatlığı eklenince Siyah Beyazlı takımdaki eksik futbolcu sayısı bir anda 5'e çıktı. Bu 5 futbolcunun yanı sıra son anda Rize maçı kadrosundan çıkartılan Quaresma'nın ise Trabzon maçında oynayabileceği açıklandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER