GALATASARAY

Trabzon yerel gazetelerinin Deniz Ateş Bitnel tepkisi

Trabzon yerel basını, Trabzonspor'un Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'a 2-1 yenildiği karşılaşmada hakem Deniz Ateş Bitnel'in yönetimine tepki gösterdi.

Trabzon yerel gazetelerinin Deniz Ateş Bitnel tepkisi

Gazeteler, Trabzonspor'da 4 oyuncunun kırmızı kart ile oyun dışı kaldığı karşılaşmada, Bitnel'in kararlarıyla Galatasaray'a galibiyeti getirdiğini öne sürerken Türkiye FutbolFederasyonuna da adeta ateş püskürdü.

Salih Dursun'un hakem Bitnel'e gösterdiği kırmızı karta da geniş yer ayıran yerel gazetelerin bazıları, maç haberlerini siyah renkli zeminde okuyucularına aktardı.

İlkhaber gazetesi, son sayfasından siyah zeminde Salih Dursun'un hakem Bitnel'e kırmızı kart gösterdiği fotoğrafa yer vererek "Ölüm ilanı. Türk futbolu dün gece Türk Telekom Arena'da katledildi. Başımız sağ olsun" ifadesini kullandı. Karadeniz'den Günebakış gazetesi, "Türk futbolunun utanç gecesi" başlığıyla verdiği haberde, "Adaletsiz federasyonun adaletsiz hakemleri Trabzonspor'u biçmeye devam ediyor. Trabzon'un ocağına ateş düşürdüler" diye yazdı.

Muharrem Usta: Bu akşam kara bir tarih yazıldı

Karadeniz gazetesi ise ilk sayfasından "Kara vicdana kırmızı kart. Hakem Deniz AteşBitnel'e kırmızı kart göstererek tüm Trabzon ve Anadolu'nun duygularına tercüman olanSalih Dursun'u alkışlıyoruz. Bu kırmızı kart sadece Bitnel'e değil, sezon boyunca Trabzonspor'un hakkını gasp eden Cüneyt Çakır'a, Süleyman Abay'a, Alper Ulusoy'a, Çağatay Şahan'a, Ali Palabıyık'a ve bunları bizim başımıza musallat edenlere..." şeklinde görüşleri okuyucularla paylaştı.

Taka gazetesi, "TFF'ye de MHK'ye de hakeme de kırmızı", Kuzey Ekspres gazetesi, "Bitnel eliyle katliam!", Son Nokta gazetesi, "Utanç gecesi", Sesimiz Trabzon ise "Sözün bittiği yer" başlığıyla maç haberlerine yer verdi.

Trabzon

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER