TRABZONSPOR

Trabzon medyasından Hami Mandıralı'ya sert eleştiriler

Yerel gazeteler, Akhisar Belediyespor mağlubiyeti nedeniyle futbolcular ve teknik direktör Hami Mandıralı’yı sert biçimde eleştirdi.

Trabzon medyasından Hami Mandıralı'ya sert eleştiriler

Seyircisi önünde Akhisar Belediyespor’a 1-0 yenilerek Ziraat Türkiye Kupası’nda elenen Trabzonspor’da kötü oyun camiada hayal kırıklığı yaratırken teknik direktör Hami Mandıralı, hatalı oyuncu tercihleri yüzünden eleştiri yağmuruna tutuldu... 

Günebakış Gazetesi, "Çöküş! Lige erken havlu atan Trabzonspor Türkiye Kupası’na da bayrak salladı. Hami hoca tercihleri ile macera aradı, golcüler ayakları adeta prangalı oynadı. Trabzonspor her alanda hedefsiz kaldı" başlıklarıyla maçı okuyucularına duyurdu. Karadeniz Gazetesi, "Son kale de düştü. Bu sezon bitmezzzzz... Ligde ve kupada yokuz. İsyan etmeyelim de ne yapalım. Trabzonspor sezonu işkenceye çevirdi" başlığıyla çıktı.

Acun Ilıcalı'dan Arda Turan iddiası

"HAMİ’NİN İKRAMI"

Taka Gazetesi, "Hami’nin ikramı" manşetinin spotlarında, "Çakma stoper faciası! Hami hoca Avni Aker’deki ilk maçına şok kadroyla çıktı ve kupaya veda etti. Hami Mandıralı futbolcu olsaydı, maç Trabzonspor’un lehine 3-1 biterdi. Salih Dursun ve Musa Nizam tercihi maçı başlamadan bitirdi. İkinci yarıda soyunma odasında Erkan değil Özer kalmalıydı. Tam baskı kurmuşken Cardozo gitti, Trabzonspor bitti" ifadeleriyle Hami Mandıralı’ya ağır eleştiriler yöneltti. İlkhaber Gazetesi'de, "Böyle mi olacaktı? Son tren de kaçtı", Kuzey Ekspres Gazetesi ise, "Sezon finali! TrabzonSTOP" başlıklarıyla maçı okuyucularına duyurdu. 

TRABZON MEDYASI
Trabzon yerel gazeteleri, Akhisar mağlubiyeti nedeniyle futbolcular ve Hami Mandıralı’yı sert biçimde eleştirdi.
Yorumlar
TREND HABERLER