DÜNYADAN FUTBOL

Torres'in yeri garanti değil

Fernando Torres'in takımdaki yerinin garanti olmadığı öğrenildi.

Torres'in yeri garanti değil

Atletico Madrid'in İtalya'nın Milan takımından kiraladığı golcü futbolcusu Fernando Torres'in takımdaki yerinin garanti olmadığı belirtildi. Torres'in ilk 11 de yer bulması halinde aralarında Arda Turan'da olmak üzere bir orta saha oyuncusu yedeğe çekilebilecek... 
 
Atletico'nun stadı Vicente Calderon'da gerçekleşen tanıtım toplantısına katılan 45 bin taraftarın Torres'i La Liga maçlarında bir süre daha seyredemeyeceği ileri sürüldü.

Teknik direktör Simeone'nin oyun sisteminin tek forvet üzerine kurulduğuna dikkat çeken spor yazarları Arjantinli teknik adamın formunda olan Mandzukic'i keserek onun yerine Torres'i koymasının şimdilik imkansız olacağını savundular.

Atletico de Madrid'in Torres ile Mandzukic'i yanyana oynatması halinde orta sahadan bir kişiyi yedeğe almak zorunda kalacağını vurgulayan yazarlar bu durumda ise Arda Turan, Koke veya Griezmann'dan birine yedek kulübesinin görünebileceğini hatırlattılar.

Spor yazarları Fernando Torres'in Atletico taraftarları arasında özel bir yeri olduğunu da kaydederek, golcü futbolcunun ilk 11'e girmek için büyük çaba sarf edeceğini ifade ettiler. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER