DİĞER HABERLER

Topal'ın eşinden transfer açıklaması

Milli futbolcu Mehmet Topal'ın eşi Selda Topal, medyada yer alan haberlere tepki gösterdi.

Topal'ın eşinden transfer açıklaması
Transfer sezonunun gözde isimlerinden Valencia'nın milli futbolcusu Mehmet Topal'ın adının son günlerde medyada sıkça anılması, buna karşılık değiştireceği kulüp kanadı için eşi tarafından yönlendirildiği iddialarına Selda Topal tepki gösterdi.

Selda Topal, eşi Mehmet Topal'ın transfer olacağı kulübün kendisi tarafından seçilmesi gibi bir durumun asla mümkün olmayacağını belirterek, bir açıklama yaptı.

Topal'ın açıklaması şöyle:

"Nihayetinde bir çocuk sahibi kadınım. Futbolu oynayan, geleceğine imza atan ve karar verecek kişi eşimdir. Benim kendisine şuraya git, bu kulübü seç gibi bir tercih sunmam ve bu kararı vermem düşünülemez, akla gelemez bir davranış biçimidir. Benim böyle bir bilgi birikimim de yok. Mehmet'in elbette en iyi kulüpte bulunmasını arzu ederim. Ama şuraya gitsen iyi olur dersem, onun kafasındaki tercih biçimlerine yön vermiş olurum ki, yarın öbürgün aksi bir durumda vicdan azabı çekerim. Eşim Mehmet Topal'ın transferindeki tek yetkili kişi menajeri Batur Altıparmak'tır. Kamuoyunun bilgisine sunarım."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER