SÜPER LİG

Tolunay Kafkas'a taraftar uyarısı

Gaziantepspor Taraftarlar Derneği Başkanı İrfan Karakuzulu, Gaziantepspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas'a, uyarıda bulundu.

Tolunay Kafkas'a taraftar uyarısı
Gaziantepspor Taraftarlar Derneği Başkanı İrfan Karakuzulu, Gaziantepspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas'a, taraftarlarla polemiğe girmemesi için uyarıda bulundu. 
 
 
Karakuzulu, UEFA Ligi ön eleme rövanş maçında Kamil Ocak Stadı'nda Belarus ekibi FC Minsk ile oynanan ve Gaziantepspor'un 4-1'lik üstünlüğüyle sona eren maç sonrası Teknik Direktör Tolunay Kafkas'ın yaptığı açıklamalar üzerine basın toplantısı düzenledi.

 
FC Minsk maçında tribünlerin büyük bir bölümün boş kalmasının kendilerini de üzdüğünü dile getiren Karakuzulu, ''Açıkçası ben stadın bu kadar boş olacağını tahmin etmiyordum. Gaziantepspor uzun bir aradan sonra Avrupa'da ilk maçına çıkıyor ama kimse maça gelmiyor. Bu bizlere, Gazianteplilere asla yakışmıyor. Şehrimizin ismi tüm Avrupa'da yayılıyor, daha bundan güzel ne olabilir'' dedi.

Bu konuyu maç sırasında kulüp başkanı İbrahim Kızıl ile tartıştıklarını belirten Gaziantepspor Taraftarlar Derneği Başkanı Karakuzulu, ''Tabii maçtan sonra hocamızın bazı tepkileri olmuştur, hocamıza kısmen hak vermemek mümkün değil. Sanayi şehiriyiz, marka şehiriz, kültürel miraslarımız var yani o kadar imkanlara sahip bir şehirde bu takımın maçlarında stadı dolduramıyorsak ayıp bize. Ayrıca hocamız bazı taraftarlardan hoşnut olmadığını beyan etmiş. Hangi taraftarlardan hoşnut olup olmadığını bilmiyoruz ama taraftarlarla fazla polemiğe girmemesini tavsiye ediyorum. Yoksa Tolunay hocamızın, şahsiyetine, insanlığına, adamlığına ve hocalığına kimse tek laf edemez'' şeklinde konuştu.

Taraftarların maçlara gelmesi konusunda dernek olarak yapılabilecekleri sürekli tartıştıklarını ve üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını belirten Karakuzulu, bu konuda Kulüp yönetimi ile görüşeceklerini de aktardı.

''Her şey Gaziantepspor içinse, herkesin elini taşın altına koyması lazım'' diyen Dernek Başkanı İrfan Karakuzulu, ''Bu takıma bir katkı sunamıyorsan bilet alarak katkıda bulunabilirsin. Özellikle bu kentin sırtından geçinenler, ortaya çıkarak Gaziantepspor'a gereken desteği sağlasınlar. Mesela Perşembe akşamı fabrika sahipleri ve marka iş adamlarımız fabrikasında çalışan işçilerine bilet alarak maça gelmelerini sağlayabilirler'' önerisinde bulundu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER