BASKETBOL

THY'nin Belgrad uçuş bileti 3 bin lirayı aştı

Sırbistan'da Fenerbahçe Doğuş'un da mücadele edeceği Euroleague Final Four müsabakalarını izlemek isteyenlerin yoğun talepleri nedeniyle THY'nin Belgrad'a tek yönde bilet fiyatı, business sınıfında 3 bin lirayı aştı.

THY'nin Belgrad uçuş bileti 3 bin lirayı aştı

18-20 Mayıs tarihlerindeki Final Four maçları için sarı lacivertli taraftarlar Sırbistan'ın başkenti Belgrad'a bugünden itibaren uçaklarla akın etmeye başladı. THY İstanbul-Belgrad-İstanbul karşılıklı uçuşlarına toplam 5 ek sefer koyarken bazı seferlerine de Airbus 330 tipi geniş gövdeli uçaklar tahsis etti. THY ve Pegasus Hava Yolu'nun Belgrad seferleri ile taraftarların gidişleri başladı.

TURLAR BİN 290 EURODAN BAŞLIYOR Habertürk'ün haberine göre; Talepler nedeniyle tur şirketleri de özel turlar düzenliyor. Turların birçoğunda kontenjanlar doldu. İstanbul Atatürk ve Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan ünlüler ve iş insanları da tarifeli seferler dışında özel iş jetlerle de yarın İstanbul'dan Belgrad'a uçacak.

Acentalar taraftarlar için maç bileti dahil ve bilet hariç özel turlar da düzenlerken turların birçoğu doldu. 3 gece 4 gün 3 yıldızlı otellerde maç bileti hariç Belgrad turları 2 bin 800 lira'dan başlıyor.

4 yıldızlı konaklamada maç bileti dahil 5 gün 4 geceli turlar ise bin 290 euro'dan başlıyor.

THY Euroleague'de Final Four başlıyor!

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER