DİĞER HABERLER

TFF'den 3 Ankara takımına ziyaret

TFF Kurul üyeleri, Ankara'daki profesyonel futbol takımları Çamlıdere Şekerspor, Ankara Demirspor ve Hacettepe'yi ziyaret etti.

TFF'den 3 Ankara takımına ziyaret
Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Kurul üyeleri, Ankara'daki profesyonel futbol takımları Çamlıdere Şekerspor, Ankara Demirspor ve Hacettepe'yi ziyaret etti
 
Ziyaretlerde, TFF Yönetim Kurulu Üyesi veProfesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar'a, Yönetim Kurulu üyesi ve Profesyonel Kurul Başkan Yardımcısı Mustafa Beyazlı ile Temsilciler Kurulu Başkanı Fatih Tanfer eşlik etti. 

Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar, Hacettepe Kulübü'nü ziyaretinde AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çamlıdere Şekerspor ve Ankara Demirspor'un ardından Gençlerbirliği'ni de ziyaret ettiklerini ve kulüplerin sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulunduklarını söyledi. 

Keçiörengücü ve Polatlı BUGSAŞ Spor yöneticileriyle yapacakları görüşmelerin ardından ziyaretlerin Çankırı'ya kadar devam edeceğini kaydeden Koşar, ''Ankara bölgesindeki kulüpleri dolaşıyoruz. Bir sloganla yola çıkmıştık, 'Türkiye'de gezilmemiş kulüp, gidilmemiş tesis kalmayacak'. Bunu gerçekleştiriyoruz, olayı yerinde görüyoruz'' dedi. 

Türkiye tarihinde yapılmamış bir işi bu dönemde gerçekleştirdiklerini dile getiren Koşar, ''Tesisleri gezip kulüp yöneticisi arkadaşlarımızla fikir alışverişinde bulunuyoruz. Tesislerde noksanlarımız varsa onu kaydediyoruz. Amacımız, kulüplerimizle birlikte alt yapıları iyileştirmek. Türkiye'nin artık ithal değil, ihraç eden konuma gelmesinin ve 'Gençlerimizi farklı yerlerden nasıl kurtarırızın çalışmasını yapıyoruz'' diye konuştu. 

Hacettepe'nin 2. başkanı Suphi Yalçınkaya ise federasyonun uzun yıllardır alt liglerde mücadele eden takımlarla bağlarında sıkıntılar olduğunu ifade etti. 

Federasyon yetkililerinin, ''Gezilmemiş kulüp, gidilmemiş tesis kalmayacak'' kampanyası çerçevesinde mor-beyazlı kulübe de uğradığını belirten Yalçınkaya, şunları söyledi: 
''Bizi dinlediler. Yapılabilecekler hakkında güzel bir beyin fırtınası oldu. Alt liglerin ihtiyaçları görüşüldü. Bu ligler futbolcu yetiştiriyor. Takımlarımızın sorunlarıyla ilgili bir çalışma ve çok önemli bir ilk adım. Devamının gelmesi ümidiyle federasyonumuzu tebrik ediyoruz.'' 
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER