GALATASARAY

TFF ceza değil ödül verdi Trabzonspor patladı

Trabzonspor'un iki net penaltısını vermeyen, 4 futbolcusunu haksız atan ve Galatasaray lehine penaltı uyduran Deniz Ateş Bitnel, Portekiz-İsveç maçını yönetti.

TFF ceza değil ödül verdi Trabzonspor patladı

Trabzonspor'un G.Saray'a 2-1 yenildiği derbiyi resmen katleden Deniz Ateş Bitnel'e Türkiye Futbol Federasyonu neredeyse ceza değil ödül verdi...

Bordo-mavili takımın iki net penaltısını vermeyen, 4 futbolcusunu haksız yere atan ve G.Saray lehine son dakikalarda penaltı uyduran Bitnel, Türkiye'de taraflı tarafsız herkesin tepkisini çekmiş, infaal yaratmıştı.

Braga Fenerbahçe maçı capsleri

TFF de "Tarihin en düşük notunu aldı" açıklaması yapmıştı. Türkiye'de artık maç verilmeyen Bitnel'in hakemliğinin bittiği öne sürülmüştü. Ancak bunların göz boyama olduğu ortaya çıktı. Bitnel, önceki gün UEFA Avrupa 17 Yaşaltı Gençler Ligi'nde Portekiz'in İsveç'i 2-0 yendiği maçı yönetti.

TFF duyurmaktan korktu!

TFFnin internet sitesinden Türk hakemlerin uluslararası her görevlendirilmesi paylaşılırken; Bitnel'e verilen maçtan tepkiler nedeniyle bir satır bile bahsedilmedi.

Olaya tepki gösteren bordo- mavili taraftarlar, "Bu tam bir rezalet. Hani hakemliği bitmişti" derken, yöneticiler de, "Şoktayız. Bu işin takipçisi olacağız.TFF bizi ciddiye almadığını gösterdi" yorumu yaptılar.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER