SÜPER LİG

Terraneo'dan Pereira'ya balans ayarı!

Fenerbahçeli yöneticiler Giuliano Terraneo aracılığıyla Vitor Pereira'yı Van Persie konusunda uyardı.

Terraneo'dan Pereira'ya balans ayarı!

Fenerbahçeli yöneticilerin önceki gün, Giuliano Terraneo ile görüştüğü ve İtalyan sportif direktör aracılığıyla Vitor Pereira'yı Van Persie konusunda uyardığı ortaya çıktı. 
 
Kritik zirvede Terraneo'nun Pereira'ya, "Van Persie çok formda artık yedek kalmasın" ifadesini kullandığı, Portekizli teknik adamın da "Ben forma vermem, futbolcu alır. Van Persie artık 11'i hak ediyor" yanıtını verdiği öğrenildi. 
 
Takvim'in haberine göre; Beşiktaş derbisini 3-2 kaybeden Fenerbahçe'de hakem hataları kadar tartışılan bir konu da teknik direktör Vitor Pereira'nın Robin Van Persie'ye yedek bırakması olmuştu. Hollandalı yıldızla yaşadığı gerilim artık kameralar karşısında da gün yüzüne çıkan Pereira'nın Fernandao'yu ilk 11'de oynatma konusunda takındığı inatçı tavır en sonunda yönetimi harekete geçirdi.    
 

ARAMIZDA SORUN YAŞANMAZ!

Bu görüşmenin ardından Portekizli teknik adam ile bir araya gelen Terraneo'nun, "Yönetim de Van Persie konusunda yaşananlardan rahatsız. Artık Van Persie'nin 11'de oynaması gerektiğini düşünüyor. Aksi durumda büyük bir kriz çıkmasından endişe duyuyorlar" ifadesini kullandığı belirlendi.  
 
Vitor Pereira'nın ise bu sözlere karşılık olarak, "Ben forma vermem, futbolcu gelir alır. Beşiktaş derbisinde de Van Persie'yi oynatmayı düşündüm. Kararımı son anda verdim. Bence de artık Van Persie 11'de oynamayı hakediyor. İkimiz de profesyoneliz. Aramızda sorun yaşanmaz" yanıtını verdiği öğrenildi.

TEKRARI OLMASIN

Başkan Aziz Yıldırım'ın derbi öncesi Robin Van Persie ile Pereira arasında yaşanan gerilimden çok rahatsız olduğu ve ikiliye, "Bir daha böyle bir şey olmasın" mesajını gönderdiği ifade ediliyor.

GÖZLER AKHİSAR MAÇINDA

Pereira'nın yönetimden gelen uyarı sonrasında Akhisar maçında nasıl bir tutum izleyeceği merak konusu. Fakat Portekizli hocanın Van Persie'yi 11'e almasına artık kesin gözüyle bakılıyor. 

Yorumlar
TREND HABERLER