FUTBOL

Teofilo Gutierrez stadyumda donla gezdi

Bir dönem Trabzonspor'da forma giyen Gutierrez'in Kolombiya ekibi Junior'a imza törenine 45 bin kişi geldi. Tören izdihama sebep olurken 32 yaşındaki futbolcu sahada donla kaldı.

Trabzonspor'dan olaylı şekilde ayrılan Teofilo Gutierrez, eski takımı Club Junior'a 47 bin taraftarın katıldığı törenle imza attı. Kariyerinde bir dönem Trabzonspor forması giyen ve eski takımı Club Junior'a transfer olan Teofilo Gutierrez için Kolombiya ekibinde görkemli bir imza töreni düzenlendi.45 bin kişilik Roberto Melendez Stadyumu'nu dolduran taraftarlar, büyük bir izdihama neden oldu. Ezilme tehlikesi geçiren kırmızı-beyazlı fanatiklerin yanı sıra, birçok taraftar ikinci kat tribünlerden aşağı düşerek ciddi şekilde yaralandı.

20 TARAFTAR GÖZALTINA ALINDI

Hem stat içi, hem stat çevresinde çıkan olaylarda 20 taraftarın gözaltına alındığı belirtildi. Teofilo'nun yetiştiği kulüp Junior'da bu üçüncü dönemi. Daha önce de iki farklı dönemde bu takımın formasını giyen 32 yaşındaki futbolcu, ilk döneminin ardından 2010'da Trabzonspor'a gitmek için kulüpten ayrılmıştı.

Yorumlar
TREND HABERLER