YAZARLAR

Tek çıkış yolu Ersun Yanal’dır

Ersun hocanın saha kenarındaki hırsı sahadaki oyunculara ve tribünlere yansıyordu. Taraftarlar takımın futbolundan keyif alıyorlardı. Taraftarı en çok üzen konu, futbolcuların isteksiz olmalarıdır.

Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]

“Mutluluk Fenerbahçe’de olmaktır” diyerek Fenerbahçe taraftarlarının gönlünde taht kurmayı başaran Ersun Yanal şu an Fenerbahçe’nin tek çıkış yolu olarak gözüküyor. Ali Koç’un başkan seçilmesinden sonra oluşan heyecan kaybolmaya başladı. Takımın kadrosu ile sıralamadaki yeri mukayese bile götürmez. Bu kadronun şampiyon olma ihtimali diğer takımlara göre çok daha yüksek olmasına rağmen puan cetvelinin sonlarına demir attı. Her geçen hafta umutlar tükeniyor. Mali yapının düzelmesi için yapılan sponsorluklar her ne kadar takdirle karşılansa da sportif başarısızlık taraftarı oldukça üzmektedir.

Taraftarın üzerinde durduğu tek isim Ersun Yanal’dır. Ersun hocanın hırsını tüm taraftarlar biliyor. Onun dönemindeki Fenerbahçe’nin sahadaki mücadele anlayışı tribünleri de ateşliyordu. Ersun hocanın saha kenarındaki hırsı sahadaki oyunculara ve tribünlere yansıyordu. Taraftarlar takımın futbolundan keyif alıyorlardı. Taraftarı en çok üzen konu, futbolcuların isteksiz olmalarıdır. Geride kalan haftalara baktığınızda Fenerbahçe ruhunu sahaya yansıtan birkaç oyuncu dışında kimse yok. Eljif’in verdiği mücadeleyi birkaç oyuncu daha verse, onun hırsı ile birkaç oyuncu daha oynasa takım bambaşka bir yere gelecek.

Ali Koç’un şu anda yapması gereken Ersun YANAL’ı takımın başına getirmektir. Konyaspor neden Aykut Kocaman’ı takımın başına getirdi? Taraftarlar hocayı çok istiyordu. Aykut Kocaman Konyaspor’da başarılı olmuştu. Ersun Yanal’ın dönemindeki Fenerbahçe’yi özledikleri için taraftarların da Ersun hocayı istemeleri normaldir. Onun dışındaki tüm hocalar taraftarı memnun etmeyecektir. Bu kötü gidişatın sonlanması, taraftarın tribünlerdeki yerini alması için Ersun hoca şart. Tribünlerin yeniden azaldığını görmemezlikten gelemezsiniz Sayın Başkan. Siz taraftarların taleplerine kulak veren bir başkan olacağınızı söylediniz.

Buyurun söz sizde…

Yorumlar
TREND HABERLER