SÜPER LİG

Taylan Eliaçık Mersin'de!

Mersin İdman Yurdu, Elazığspor'un kadrosunda yer alan Taylan Eliaçık'ı kadrosuna kattı..

Taylan Eliaçık Mersin'de!
Mersin İdman Yurdu, kendi altyapısından yetişen ancak uzun yıllar başka takımlarda top koşturan son olarak Elazığspor'un kadrosunda yer alan Taylan Eliaçık'ı kadrosuna kattı..
 
 
Taylan Mersin İdman Yurdu'na geri döndü. Mersin İdman Yurdu'nun altyapısında yetişen ve yıllarca Mersin forması giyen Taylan uzun yıllardan sonra Mersin İdman Yurdu'na imza attı. Geçtiğimiz yıl şampiyon olan Elazığspor'un kadrosunda yer alan Taylan, Mersin İdman Yurdu ile anlaşmaya vardı.

Taylan kendisini iki yıllığına Mersin İdman Yurdu'na bağlayan imzayı attı. Spor33.com editörü Volkan Toslak'a konuşan Taylan, "Yeniden yuvamda Mersin'de olmaktan dolayı çok mutluyum. Taraftarlarımızı çok özledim. Formayı almak için çok çalışmam gerekiyor. Bende herkesten daha çok çalışıp o kutsal formayı yeniden giymek istiyorum" dedi.

"KAMPA GÖTÜRÜLDÜ"
Mersin İdman Yurdu ile anlaşma imzalayan Taylan Eliaçık takımla birlikte kampa gitti. Takım arkadaşlarının çoğunu tanıdığını ifade eden Taylan, güzel bir kamp dönemi geçirerek önemli işler yapmak istiyorum" diye konuştu.

Volkan Toslak / Mersin

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER