SPOR GÜNDEMİ

Tayfur Havutçu'nun avukatı Nail Gönenli Yargıtay'ın verdiği kararı açıkladı

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Tayfur Havutçu'nun avukatı Nail Gönenli, Yargıtay'ın verdiği kararı açıkladı.

Tayfur Havutçu'nun avukatı Nail Gönenli Yargıtay'ın verdiği kararı açıkladı
Şike davasında Yargıtay kararını açıkladı: Kısmen onandı, kısmen düştü, kısmen bozuldu. Beşiktaş Kulübü'nün eski eski teknik direktörü Tayfur Havutçu'nun cezası da onandı. 
 
Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Tayfur Havutçu'nun avukatı Nail Gönenli, Yargıtay'ın Havutçu hakkındaki karar hakkında konuştu.

NTV Spor'a canlı yayına bağlanan Nail Gönenli, "Usulu bir bozma söz konusu. Yargıtay'a biz temyiz dilekçemizi verdiğimiz zaman davanın usulüyle ilgili itirazlarımız olmuştu. O dosyaya göre usulen bir bozma kararına Yargıtay hükmetti. Detayına çalışıyoruz. Sonuç olarak şu an net bir şey var, Tayfur Havutçu için bozma kararı alındı. Detay kısmına ilerleyen zamanda verebilirim. Kamuoyunda çıkan onama kararı gerçek değil. Bunun için yayına bağlandım. Tayfur Havutçu için bozma kararı var. Bunun yüzde 100 olumlu olarak algılanması söz konusu değil. Şu an usulen bozma var. Şike suçu oluşmadığı yönünde çok güçlü argümanlar yok. Basit anlatımla; usül hükümlerin uygulanmamasından dolayı Yargıtay böyle bir karar vermiştir" dedi.

UEFA'nın bekleyeceğini söyleyen Gönenli, "Şu aşamada karar hukuken kesinleşmediği için kulüpler hakkında olmasa da kişiler hakkında karar daha sonra UEFA tarafından verilecek. Müfettiş raporu geldikten sonra UEFA karar verecek. Müfettişler bu süreci çok yakından takip ediyor. İsviçre'den müfettişler davayı hala takip ediyor" diye konuştu. 
 

ŞİKE 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER