SPOR GÜNDEMİ

Tarsus İdmanyurdu umutlu

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Tarsus İdmanyurdu'nun Kulüp Başkanı İsmail Akdağcık, gelecek hakkında açıklamalarda bulundu.

Tarsus İdmanyurdu umutlu
Akdağcık, gazetecilere yaptığı açıklamada, Teknik Direktör Nevzat Dinçbudak'ın isteği doğrultusunda kadroya bazı yeni oyuncuları takviye ettiklerini belirtti.

Transferi hemen hemen tamamladıklarını anlatan Akdağcık, ''Takıma katkı sağlayacağına inandığımız ve dengeleri bozmayacak pozisyonda olan bir oyuncuyla daha anlaşabiliriz'' dedi.

Futbolcularının, geçen hafta Giresunspor karşısında ortaya koyduğu mücadeleden son derece memnun olduğunu, ancak gol yollarında yaşanan sıkıntılar nedeniyle maçtan golsüz berabere ayrıldıklarını anımsatan Akdağcık, şunları kaydetti:

''İnanıyorum ki, kadromuza kattığımız ve 5 Şubat tarihinde sona erecek olan ara transfer döneminde hocamızın isteği doğrultusunda gerekirse katmayı düşündüğümüz futbolcu arkadaşlarımızla yaşanan gol sıkıntılarını bitirmiş oluruz. Sezonun ikinci yarısının ilk maçı olmasına rağmen Giresunspor karşısında sahada çok iyi mücadele ortaya koyan futbolcularımızı kutluyorum. Bu maçtan belki galibiyetle ayrılamadık ama ortaya konan güzel futbol gelecek adına takımımız için iyi sinyaller verdi. Yani gelecekten umutluyuz. Önümüzdeki haftalarda da bu oyunu sergileyip sahadan puan veya puanlar almamız halinde Tarsus İdmanyurdu'nun tehlikeli bölgeden uzaklaşıp, hedefe doğru emin adımlarla ilerleyeceğini umut ediyorum.''

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER