YAZARLAR

Taraftarın sığındığı tek liman Fenerbahçe

Aziz Yıldırım'ın koltuk sevdasından ve Fenerbahçe'yi kendi malı gibi görmekten vazgeçtiği takdirde, taraftarın en sevdiği dürüst adam Ali Koç'un başkanlığı ve bütünlük değerleriyle Fenerbahçe, yine yeniden yepyeni şampiyonluklara yelken açacaktır..

Hakan Cerrahoğlu
Hakan Cerrahoğlu[email protected]

Bir gerçeği ifade etmek gerekirse; Süper Lig'de yeni bir başlangıç noktasına hoş geldiniz...

Bu haftanın futbol gerçeğini değerlendirdiğimizde; geçtiğimiz haftalarda Kayserispor ve Osmanlıspor'dan hakem kıyaklarıyla avantadan 6 puan alan Galatasaray'ın liderlik koltuğunda oturduğunu görüyoruz.

Haftanın gerçeklerinde, Başakşehirspor- Fenerbahçe maç sonrası Abdullah Avcı'nın beyefendi duruşuyla açıklamalarını, Sivassporlu Robinho'nun, Beşiktaşlı Talisca'nın şapka çıkartılan gollerini unutmuyoruz..

Maçı değerlendirdiğimizde;

Fenerbahçe, Başakşehir karşısında kazanmaya yönelik oyun stratejisini sahaya başarıyla yansıttı. Maçın başından sonuna dek üstün oynadı. Farklı kazanacağı maçı kusursuz galibiyetle, 2-0 lık sonuçla noktaladı. Başarının sırrının takım bütünlüğüyle mücadele etmek olduğunu gösterdi.

Liderlik yarışı önümüzdeki haftalarda hakem hataları, hakem kıyakları olmazsa, Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında yer değiştirecek şekilde zirveye doğru hız kazanacak gibi..

Fenerbahçe son viraj niteliğinde bu kritik dönemeçte Başakşehirspor'dan önemli bir 3 puan aldı. Aykut Kocaman'ın hataları minimuma indirmesi, futbol kalitesini yükseltmesi halinde liderliğin öznesi olarak zirvede kalabilir.. tabiki defansın rakibe asist yapmaması, bireysel hataların olmaması şartıyla..

Ve de, aynı zamanda hakemler ve korku imparatorluğu puan cetvelini ayarlama düzeninden vazgeçmesiyle birlikte; Fenerbahçe, yine yeniden yepyeni şampiyonluklara yelken açacaktır..

   Taraftarın Sığındığı Tek Liman Fenerbahçe Sevgisiyle...

Yorumlar
TREND HABERLER