GALATASARAY

Taraftardan Tudor'a destek Beşiktaş'a gönderme

Galatasaray - Sivas Belediyespor maçı öncescinde Türk Telekom stadında sarı kırmızılı taraftarlar Tudor'a destek olurken, 3 futbolcuya ise tepki gösterdi.

Taraftardan Tudor'a destek Beşiktaş'a gönderme

Galatasaray'ın Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında sahasında Sivas Belediyespor ile oynayacağı maç öncesinde hafta içi olması nedeniyle tribünler boş kalırken, az sayıdaki sarı kırmızılı taraftarlar karşılaşma öncesinde Hırvat teknik adam Tudor'a destek gösterdi. Öte yandan Galatasaray taraftarlarının ısınma esnasında tribüne çağırmadıkları 3 futbolcu da dikkat çekti.

Galatasaray - Sivas Belediyespor Türkiye Kupası maçını izlemek üzere stada gelen az sayıdaki sarı kırmızılı taraftarlar maç öncesinde Tudor'a destek verek Hırvat teknik adamın lehine tezahüratlarda bulundu. Bu esnada soyunma odasında bulunan Tudor, daha sonra sahaya gelerek sarı kırmızılı taraftarların desteğine karşılıp vererek tribünleri selamladı. Tudor sonrasında tekrar soyunma odasına döndü.

FEGHOULİ'YE DESTEK!
Galatasaray taraftarları Trabzonspor maçında gördüğü kırmızı kartın ardından 3 maçlık ceza alan ve cezası bittikten sonra Sivas Belediyespor maçında 11'de olan Feghouli'yi tribünlere çağırıp Cezayirli yıldıza destek oldu.

Sarı Kırmızılı takımda bu sezon forma şansı bulamayan futbolculardan Tarık Çamdal, Koray ve Ryan Donk, Sivas Belediyespor maçında 11'de yer aldı. Tribünlerin maç öncesinde tek tek tüm futbolcuları tribünlere çağırırken, bu 3 ismi çağırmaması ise dikkat çekti.

BEŞİKTAŞ'A GÖNDERME!

Öte yandan ısınma esnasında Galatasaraylı futbolculardan derbide galibiyet isteyen sarı kırmızılı taraftarlar, "İnönü Kartal'a mezar olacak." diye bağırdı. Futbolcular ısınmadan sonra soyunma odasına giderken de sarı kırmızılı taraftarlar "Beşiktaş'ı yenmeden Samiyen'e gelmeyin." diye bağırdı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER