SÜPER LİG

Takım arkadaşından Emenike'ye suçlama

Kardemir Karabükspor ikinci kalecisi Bülent Ataman, Fenerbahçe ve Emenike hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı..

Takım arkadaşından Emenike'ye suçlama
Kardemir Karabükspor ikinci kalecisi Bülent Ataman, Fenerbahçe maçı sonrası Kanaltürk'te yayınlanan Telegol programına çarpıcı açıklamalar yaptı:

Deneme 
 
Karşılaşmanın ikinci yarısında sahaya atılan bir ayakkabı herkesin tepkisini çekerken, işin gerçeği sonradan anlaşıldı.

Karabükspor'un yedek kalecisi Bülent Ataman'ın maçın hakemi Bülent Yıldırım'ın verdiği bir karara tepki gösterdiği sırada ayakkabısının fırladığı ortaya çıktı. Tecrübeli file bekçisi, "Ayakkabım bağlı değildi. Kötü bir niyetim yoktu. Maçın hakemi kart gösterebilirdi ama sağolsun göstermedi" dedi.

Ataman'ın maçla ilgili sözleri ise bir hayli çarpıcıydı. Fenerbahçe'yi tebrik ettiklerini belirten Karabükspor'un kalecisi, "Deplasmanda iyi oynuyorlar ama saha dışında da formdalar. Fenerbahçe bizim takımı karıştırdı. Sadece Fenerbahçe değil, teşvik primi filan... Sahaya çıkmayandan bahsetmiyorum. O kendini bilir. Sahaya çıkanlar şerefli bir şekilde topunu oynadı. Onları tebrik ediyorum" diye konuştu.

Ataman, Emenike'yi mi kastettiğinin sorulması üzerine, "Kasten oynamıyor demedim. Bunu kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Biz bu maçta oynamasını bekliyorduk. Hiç idmana çıkmamıştı ama sahaya çıkar diye düşünmüştük. Emenike sezon sonu gidecek, zaten belli. Nereye bilmiyorum ama sanırım Fenerbahçe ile anlaştı" ifadelerini kullandı.

Emenike'den savunma
Fenerbahçe karşısında forma giymediği için eleştirilen Emenike dün Kanaltürk'teki Telegol programına bağlanarak kendini savundu.

Sakatlığı nedeniyle forma giymediğini, kız arkadaşını yalnız bırakmak istemediği için de stada gelmediğini söyleyen Nijeryalı oyuncu, "Fenerbahçe'den teklif almadım" dedi.

İldiz de şaşkın
Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz "Takım olarak kazanma adına her şeyi yaptık. Şanssız bir gol yedik" dedi.

Bir gazetecinin Emenike'nin oynamaması konusunda yaşanacak spekülasyonları sorduğu İldiz, bu oyuncunun sakatlığı devam ettiğinden, kendisini iyi hissetmediğini söylediğini kaydetti. İldiz, "Kendisine üç kez durumunu sordum. Oynayamayacağını bildirdi. Yapacak bir şeyim yoktu" ifadelerini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER