SÜPER LİG

Süper Lig 15. hafta maç sonuçları ve Süper Lig puan durumu

Süper Lig güncel puan durumu ve fikstür, Süper Lig 15. hafta maç sonuçları, Süper Lig puan durumu...

Süper Lig 15. hafta maç sonuçları ve Süper Lig puan durumu

Süper Lig'in 15. haftasında Galatasaray, 2-0 öne geçtiği maçta Çaykur Rizespor ile 2-2 berabere kaldı ve ligdeki son 7 maçta tek galibiyette kaldı. Trabzonspor, Konyaspor'u 3-0 mağlup ederken, haftanın açılış maçında Beşiktaş, Alanyaspor ile 0-0 berabere kaldı. Bu sonuçların ardından Beşiktaş, Trabzonspor ve Galatasaray, haftayı 25 puanda kapattı. Tarihinin en kötü sezonlarından birisini geçiren Fenerbahçe ise Akhisarspor'a 3-0 mağlup oldu ve 16. sıraya düştü. Yarın akşam Kayserispor, Kasımpaşa'yı mağlup ederse Sarı Lacivertliler haftayı 17. sırada kapatacak. Spor Toto Süper Lig 15. hafta maç sonuçları, puan durumu ve Süper Lig 15. hafta puan durumu...

Süper Lig'de 15. haftanın perdesi Alanya'da açıldı. Son 2 maçta 6 puan çıkaran Beşiktaş, Aytemiz Alanyaspor ile 0-0 berabere kaldı. Hakan Keleş'in göreve gelmesinin ardından fırtına gibi esen Sivasspor, Göztepe'yi 2-0'la geçerken, Trabzonspor evinde Konyaspor'u 3-0 mağlup etti.

Son 10 maçında 2 galibiyet alabilen Galatasaray, 2-0 geçtiği maçta son sırada bulunan Çaykur Rizespor ile 2-2 berabere kaldı ve düşüşünü sürdürdü. Bugünün ilk maçında, Yeni Malatyaspor, 1-0 geriye düştüğü maçta Erzurumspor deplasmanından 3 puanı 3-1'lik skorla aldı. Sezonun flaş takımı Antalyaspor ise konuk olduğu Bursaspor'u 2-0'la geçti ve 3. sıraya yükseldi. Zor günler geçiren ve alt sıralardan kurtulamayan Fenerbahçe, deplasmanda Akhisarspor'a 3-0 mağlup oldu ve 16. sıraya düştü. Haftanın kapanış maçlarında Kayserispor, Kasımpaşa'yı, Ankaragücü ise Başakşehir'i konuk edecek. Kayserispor, Kasımpaşa'yı mağlup etmesi durumunda Fenerbahçe, haftayı 17. sırada tamamlayacak.

Süper Lig 15. hafta sonuçları

Alanyaspor 0 - 0 Beşiktaş

Sivasspor 2 - 0 Göztepe

Trabzonspor 3 - 0 Konyaspor

Galatasaray 2 - 2 Çaykur Rizespor

Erzurumspor 1-3 Yeni Malatyaspor

Bursaspor 0 - 2 Antalyaspor

Akhisarspor 3 - 0 Fenerbahçe

Ankaragücü - Başakşehir

Kasımpaşa - Kayserispor

Süper Lig puan durumu

puan durumu

Süper Lig 16. hafta programı

Göztepe - Bursaspor

Çaykur Rizespor - Alanyaspor

Sivasspor - Ankaragücü

Konyaspor - Kasımpaşa

Başakşehir - Galatasaray

Yeni Malatyaspor - Antalyaspor

Kayserispor - Akhisarspor

Beşiktaş - Trabzonspor

Fenerbahçe - Erzurumspor

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER