FUTBOL

Su içerken gol yedi krizi fırsata çevirdi

Duisburg - Ingolstadt maçında su içerken gol yiyen Alman kaleci Flekken, su içtiği şişeyi engelli çocuklara yardım için açık arttırmayla satmaya karar verdi.

Su içerken yediği golle sosyal medyada infial yaratan Alman kaleci Flekken krizi fırsata çevirmenin bir yolunu buldu. Duisburg'un Ingolstadt'la oynadığı maçın 17'inci dakikasında kendi takımı atağı çıkınca kalenin içine girip su içmeye başlayan Flekken o sırada rakibin topu kapıp kendi kalesine doğru geldiğini fark etmemişti.

SOSYAL MEDYADA MİLYONLARCA KEZ İZLENDİ:  Flekken sahaya yüzünü döndüğünde artık çok geçti ve top kalesine girmişti. Kalenin içinde olduğunu unutan Flekken'in ağların önünde pozisyon aldığı anın görüntüleri sosyal medyada milyonlarca kez izlendi. Duisburg kulübü, kaleci Flekken ve Flekken'in su içtiği şişenin markası olan firma ise krizi hayırlı bir iş için fırsata çevirmeye karar verdi.

ŞİŞEYİ AÇIK ARTTIRMAYLA SATACAK

Flekken elinde malum su şişesiyle kameraların karşısına geçerek şişeyi açık artırmayla satacağını ve parayı da çocuklara bağışlayacağını açıkladı. Para Duisburg bölgesindeki engelli çocuklara yardım eden Zebrakids oluşumuna verilecek. Açık artırma 4 Mart günü başlayacak. Şişeyi alan kişi 5 Martta ilan edilecek.

Yorumlar
TREND HABERLER