SPOR GÜNDEMİ

Stoch FIFA Puskas ödülünü kazandı!

FIFA Puskas Yılın Golü Ödülü'nün sahibi Fenerbaheçeli Miroslav Stoch oldu..

Stoch FIFA Puskas ödülünü kazandı!
2012 FIFA Puskas Ödülü'nü Fenerbahçe'nin Slovak yıldızı Stoch kazandı. Stoch'un Gençlerbirliği'ne attığı gol 'Yılın Golü' seçildi. 
 
2012 yılında Fenerbahçe 'nin Kadıköy'de Gençlerbirliği'ni 6-1 yendiği maçta, Miroslav Stoch'un imza attığı muhteşem gol FIFA Puskas Ödülü'nü kazandı.

Gençlerbirliği maçında kaydettiği golle 2012 Puskas Ödülü'ne aday gösterilen Miroslav Stoch, yapılan elemenin ardından Neymar ve Falcao ile birlikte finale yükselmişti. Finalde dünyaca ünlü yıldızları geride bırakan Stoch'un golü en iyisi seçildi.   

"BU ÖDÜLÜ ALMAKTAN DOLAYI ÇOK MUTLUYUM"

Ödülünü almak için sahneye gelen Miroslav Stoch, böylesine önemli bir ödülü Fenerbahçe forması ile almaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Öncelikle bana oy veren herkese teşekkür ederim. Bu akşam burada olmak benim için çok önemli. Bu akşam çok önemli. Ülkeme ve Fenerbahçe’ye teşekkürlerimizi sunarım" dedi.

3 Mart 2012 tarihinde Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanan Fenerbahçe-Gençlerbirliği maçında attığı golle ödüle aday olan Stoch, bu maçta Gençlerbirliği’ne karşı, ceza yayının dışından köşe vuruşundan yapılan ortaya gelişine attığı vole golüyle 2012 FIFA Puskas ödülünü kazanmış oldu.

 
İŞTE STOCH'UN AÇIKLANDIĞI O AN!  
 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER