× Facebook'ta -

 09 Şubat 2012Perşembe

FenerbahçeGalatasarayBeşiktaşTrabzonsporBursasporİ.B.BelediyesporEskişehirGaziantepsporGençlerbirliğiKarabüksporKayserisporManisasporAntalyasporMersin İdman YurduAnkaragücüOrdusporSamsunsporSivasspor
Karakter Boyutu :
Manisaspor penaltı kurbanı oldu

Manisaspor penaltı kurbanı oldu

31 Temmuz 2010 07:00 CumartesiManisaspor, ikinci hazırlık maçında Hollanda ikinci lig takımlarından RKC Place Waalwyk takımına 1-0 yenildi.

BUGÜN VE HERGÜN DOYA DOYA SPOROKUSporOku Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'da sürdüren Manisaspor, ikinci hazırlık maçında Hollanda ikinci lig takımlarından RKC Place Waalwyk takımına 1-0 yenildi.

Waalwyk Stadı'nda oynanan karşılaşmaya, Manisaspor İlker, Hüseyin, Yiğit, Kahe, Dika, Burak, Semavi, Yiğit Gökoğlan, Simpson, Ferhat ve Momha'dan oluşan 11 ile başladı.

Maçta başa baş bir oyun sergileyen Manisaspor, rakip takımın 75. dakikada penaltından bulduğu golle ikinci hazırlık maçından 1-0 mağlup ayrıldı.

Maçın ikinci yarısında oyuna giren Isaac, son dakikada kazanılan penaltıyı gole çeviremedi.

Teknik Direktör Hakan Kutlu, maçtan sonra yaptığı açıklamada, ikinci hazırlık karşılaşmasını oynadıklarını ve skorun önemli olmadığını söyledi.

Hakan Kutlu, takımdaki genel görüntünün kötü olmadığını ifade ederek, ''Maçta herkese forma şansı vermeye çalıştık. Genel görünüm iyi. Lige iyi hazırlanmak istiyoruz. Pazar günü oynayacağımız Vitesse maçı daha iyi olacak'' dedi.

Manisaspor, Hollanda'daki ilk hazırlık maçında FC Presikhaaf takımını 6-0 mağlup etmişti.

Karşılaşmayı, çok sayıda Hollandalı taraftar da izledi




ETİKETLER

Manisaspor
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
1000

GÜNÜN MANŞETLERİ