

Sarı-Kırmızılı taraftarlar onu neredeyse unuttu... Yaklaşık 1 aydır sadece kondisyoner Fatih Yıldız'la birlikte çalıştığı için takım arkadaşlarının dalga geçtiği Kolombiyalı orta saha oyuncusu, dönüş hazırlıklarına başladı.
Pino'nun Antep maçının kadrosunda yer alma ihtimali yönetime de derin bir 'ohh' çektirecek.
Taraftarın sevgilisi Keita’yı satan Galatasaray yönetimi, Fildişili futbolcunun yerini Juan Pablo Pino’yla doldurmuştu. Kolombiyalı yıldızın Monaco’da düzenli olarak forma giymemesi, “Acaba sakat mı?” sorularını gündeme getirmişti. Pino, görev aldığı kısa sürelerde sergilediği performanla kaliteli bir futbolcu olduğunu gösterdi. Ancak OFK Belgrad deplasmanında oynanan maçta korkulan oldu ve Pino sakatlandı. Bunun üzerine hem otoriteler, hem de taraftarlar yönetime, transferde yine yanlış bir karar alınarak sakat bir futbolcunun transfer edildiği eleştirisini yöneltti.
En yakın arkadaşı Fatih Yıldız
Pino, yaklaşık 1 aydır kondisyoner Fatih Yıldız’la birlikte çalışıyor. Takım arkadaşları, Kolombiyalı’ya zaman zaman, “Fatih Yıldız kankan oldu. Hiç ayrılmıyorsunuz!” şeklinde takılıyor. Taraftarlar Pino’nun ne zaman sahalara döneceğini merak ediyor.
Genç futbolcunun sakatlığının büyük ölçüde geçtiği öğrenildi. Yapılacak son kontolün ardından Kolombiyalı yıldızın uzun bir aradan sonra yarın takımla birlikte çalışmalara başlaması bekleniyor.
‘Kafasına göre oynuyor’
Juan Pablo Pino’nun Monaco’dan Galatasaray’a transfer olması Fransız basınında büyük yankı bulmuştu.
Bazı Fransız yazarlar, Kolombiyalı’nın büyük bir yetenek olduğunu belirtirken, “Tek sorunu istikrarsızlığı. Kafasına eserse maçı tek başına çevirir. İstediği ortam yaratılırsa çok başarılı olabilir” şeklinde görüş belirtmişti.
