× Facebook'ta -

 23 Şubat 2012Perşembe

FenerbahçeGalatasarayBeşiktaşTrabzonsporBursasporİ.B.BelediyesporEskişehirGaziantepsporGençlerbirliğiKarabüksporKayserisporManisasporAntalyasporMersin İdman YurduAnkaragücüOrdusporSamsunsporSivasspor
Karakter Boyutu :
F.Bahçe G.Saray'ı UEFA'ya şikayet etti

F.Bahçe G.Saray'ı UEFA'ya şikayet etti

28 Ocak 2012 06:20 CumartesiŞike iddianamesinin ortaya çıktığı ilk günlerde G.Saraylı bazı isimlerin F.Bahçe'yi UEFA'ya şikayet ettiği konuşulmuştu. İşin aslı ise..

BUGÜN VE HERGÜN DOYA DOYA SPOROKUSporOku Şike iddianamesinin ortaya çıktığı ilk günlerde G.Saraylı bazı isimlerin F.Bahçe'yi UEFA'ya şikayet ederek, Şampiyonlar Liginden attırdığı konuşulmuştu.

 

G.Saraylı yöneticiler inatla bunu reddetmiş, birkaç kişi ise böyle bir şikayeti kendilerinin yaptığını iddia ederek ortaya çıkmıştı.

 

Fakat ortaya yepyeni bir gerçek çıktı. G.Saray, F.Bahçe'yi UEFA'yı şikayet etti mi bilinmez ama F.Bahçe, G.Saray'ı UEFA'yı bir kez değil birkaç kez şikayet etti. F.Bahçe'nin ilk şikayet tarihi G.Saray'ın 2005-06 sezonunda şampiyonluğu kazandığı yılla ilgili.

 

F.Bahçe, Denizlispor maçından önce Ege ekibine teşvik primi gönderildiğini iddia ederek, bazı delillerin de bulunduğu bir dosyayı UEFA'a gönderdi. Bu gönderiden sonuç alınmayınca, ertesi sezon Platini'yi İstanbul'da konuk eden Aziz Yıldırım, aynı belgeleri Platini ve yanındaki heyete sundu, aynı zamanda bir de UEFA'nı bu konuda nasıl bir yaptırımı olacağını sordu! Fakat bir türlü bu sorunlarına cevap alamadı.

Fotospor





ETİKETLER

Fenerbahçe - Galatasaray
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
1000
Toplam (90) yorum eklenmiştir.
wolfssongg 01 Şubat 2012 22:57 Çarşamba
ya güldürmeyin beni ligden düşme tehlikesi olan takım teşvik ne gerek adamlar ligden düşmemyi fenerden puan alarak garantiledi. ayıp ayıp saygı göstermesini bilin
CEVAPLA YORUMUN DEVAMI
KÜÇÜK HAKAN / @ G-string 28 Ocak 2012 12:44 Cumartesi
Sanki denemiş gibi konuşmuşsun kız?.:))..
İlk tecrübeyi sen edindin her halde.:))..
CEVAPLA YORUMUN DEVAMI
laplacivert 28 Ocak 2012 10:19 Cumartesi
Ah be başkanım it iti ısırmaz bilmezmisin ? Biri Fransız diğeri Ermeni maşası Fransızın Türkiyedeki baş ekolü. Kendi pisliklerini örtmede üzerlerine yoktur. Bunlar parfümü boşuna icat etmediler.
CEVAPLA YORUMUN DEVAMI
horozysf / @ G-string 28 Ocak 2012 08:20 Cumartesi
o 27.5 cm lik şey sizin evde daha çok lazımdır. sizin evdeki erkekler senin gibiyse baaya bir ihtiyaç vardır.
CEVAPLA YORUMUN DEVAMI
robust / @ G-string 28 Ocak 2012 07:23 Cumartesi
Herhalde gelir gelmez sana giydirmiş, ölçüsünü bildiğine göre....
CEVAPLA YORUMUN DEVAMI

GÜNÜN MANŞETLERİ