

Trabzonspor'un İstanbul takımlarına göre hiç bir eksiğinin bulunmadığını, aksine fazlalıklarının olduğunu belirten Burak, şöyle devam etti:
"Taraftarının verdiği güç ve biraz daha başarıya aç olmamız, artı değerler. Tesislerimiz oldukça iyi. En büyük eksikliğimiz olan şampiyonluğu kazanmak istiyoruz. İnşallah onu da bu sene başaracağımıza inanıyoruz. Transfer olmadan önce de kendimi hep Trabzonspor'a yakın hissediyordum. Önceden babam da burada antrenör olarak görev yaptı. Babamdan dolayı ve takımın büyüklüğü beni buraya çekti. Bu atmosfer beni her zaman etkiliyordu. Şartlar da öyle gerçekleşti. Çok da uygun oldu. Buraya geldim ve çok mutluyum."
"SADECE FUTBOLU DÜŞÜNÜYORUM"
Trabzonspor'da hedeflerinin büyük bir bölümünü başardığını da ifade eden Burak, aldıkları 2 kupada kendisinin de önemli katkıları olduğunu hatırlattı. Kendisi için başarının kupa olduğunu vurgulayan Burak, şöyle konuştu:
"Takım olarak da hedeflerimizi yavaş yavaş başardık. Takımda oynuyorum ve iyi de oynadığımı düşünüyorum. Kendi istediklerimi adım adım gerçekleştiriyorum. Şu anda her şey çok iyi gidiyor. Trabzon bir futbolcu için çok uygun bir şehir. Sosyal aktivite anlamında biraz eksiklikleri var ama çok güzel bir şehir. İnsanlarıyla, taraftarıyla, yöneticileriyle her şey çok güzel. Burada sadece futbolu düşünüyorsun ve hayatını tamamen futbola adapte ediyorsun."
"TOPU KALEYE VURMUŞTUM"
