Aykut Kocaman ligi 5'inci bitiririz dedi
03 Eylül 2010 12:11 CumaPAOK maçı sonrası başkan Yıldırım'la görüşen Kocaman bu defansla ligi 5. bitiririz deyince Yobo getirtildi.
BUGÜN VE HERGÜN DOYA DOYA SPOROKU
Fenerbahçe'nin Joseph Yobo'yu transfer etmesi, ilginç aşamalardan sonra gerçekleşti. Aykut Kocaman'ın asıl hedefi orta sahaya bir takviye yapmaktı. Bunun için birçok ünlü yıldızla ve kulüpleriyle temasa geçildi. Ancak Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Young Boys'la oynanan ve ölümcül defans hatalarıyla sonuçlanan iki maç, Kocaman'ın gözünü korkuttu. Sarı-lacivertli hoca, ani bir kararla transfer stratejisini değiştirdi.
İLK GÖRÜŞME 20 AĞUSTOS'TA
Hatalar, PAOK'la Selanik'te oynanan ilk maçta da devam edince, Kocaman kararını verdi. Aziz Yıldırım'la görüşüp, "Başkanım, biz bu defansla ligi ancak 5. bitiririz. Acilen çok kaliteli bir stopere ihtiyacımız var" dedi. Yıldırım da teknik direktörüne hak verince, Yobo gündeme geldi. Nijeryalı futbolcu ve kulübüyle ilk temas 20 Ağustos'ta kuruldu. Transfer, 10 gün süren görüşmelerin ardından mutlu sonla bitti.
sevgili kardeşim, güzel konuşuyorsun da GS UEFA kupasını alırken, FB şampiyonlar liginde ilk 8 e girmiş ve yarı finalin kapısından dönmüşken BJK ne yapmıştı ?
ben sana söyleyeyim, Liverpool'dan kırılması zor rekora imza atarak 8 yemişti... Şimdi diyeceksin ki burada 1-0 yenmiştik.. Adamlar yedeklerle çıkmıştı burada zaten..
FB ve GS birleşse de BJK'den büyük olamaz demişsin de, gerçekleri görsen kendini komik duruma düşürmezsin...
Bana bjk'nin bir olağandışı başarısını göster ???
başkanınız derbi maçlardan önce gs başkanlarıyla yemek yemesin.
hoş sizin kardeşliğinizde yalanmış zaten.Gs biraz tökezledi anında sattınız adamları.oysa senelerce Fenerbahçeye karşı kendinize kalkan yaptığınız Gs yi.Adamlar bir gün "size ne oluyor başarı bizim başarımız demediler".
AMA GALATASARAYLILAR SİZİN TRANSFERLERİNİZİN, BAŞARILARINIZIN ARKASINA SIĞINIP BU BAŞARILARI FENERBAHÇEYE KARŞI KALKAN YAPAMAZLAR.ONLAR SİZDEN BÜYÜK ÇÜNKÜ.