× Facebook'ta -

 09 Şubat 2012Perşembe

FenerbahçeGalatasarayBeşiktaşTrabzonsporBursasporİ.B.BelediyesporEskişehirGaziantepsporGençlerbirliğiKarabüksporKayserisporManisasporAntalyasporMersin İdman YurduAnkaragücüOrdusporSamsunsporSivasspor
Karakter Boyutu :
Özgener Belçika maçı için ne dedi?

Özgener Belçika maçı için ne dedi?

06 Eylül 2010 21:41 PazartesiMahmut Özgener, (A) Milli Futbol Takımı'nın antrenmanı sırasında NTV Spor'un canlı yayına katılarak soruları yanıtladı.

BUGÜN VE HERGÜN DOYA DOYA SPOROKUSporOku Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, Belçika'nın Kazakistan'a göre daha iyi bir ekip olduğunu belirtirken, "Ne olursa olsun, 2'de 2 yapmak istiyoruz" dedi..

Özgener, (A) Milli Futbol Takımı'nın antrenmanı sırasında NTV Spor'un canlı yayına katılarak soruları yanıtladı. Kazakistan'dan sonra Belçika'yı da yenmeyi hedeflediklerini kaydeden Özgener, ''Maçta büyük seyirci desteği olacağına inanıyorum. 3-4 bin bilet kalmış. Yarın da biletlerin tamamen tükeneceğini düşünüyorum. Güzel bir futbol gecesi geçirmek istiyoruz. Bu gecenin sonunda da Türkiye'mizi sevindirmek istiyoruz'' dedi.

Basketbol Milli Takımı'nı Fransa'yı yenerek Dünya Basketbol Şampiyonası'nda çeyrek finale yükselmesinden dolayı kutlayan başkan Özgener, ''Onları kutluyorum, çok güzel bir hedef için son derece azimle koşuyorlar. İnşallah aynı güzellikleri futbol milli takımımız da yarın akşam Türkiye'ye yaşatır'' ifadesini kullandı.

Mahmut Özgener, iki maçta 6 puan kazanmaları halinde de çok büyük konuşmamanın gerektiğini kaydederek, şunları kaydetti:

''İyi başlamak çok önemli ama bu sürecin çok başında olduğumuz için, geri kalan kısmı için böyle yorumlar da yapmamayı gerektiriyor. Zorlu bir gruptayız, bundan sonra da kolay maçlar da oynamayacağız. Hedefimiz 2012'ye katılmak. İlk iki maçta 6 puanlık hedefe ulaşabilirsek, ekim ayındaki maçları düşünmeye başlayacağız. Onlardan da istediğimiz neticeleri aldığımız takdirde daha rahat konuşabileceğiz. Yarınki maç çok önemli, Belçika futbolda yükselen bir ülke, inşallah kazanan biz oluruz.''

-YENİ YABANCI KONTENJAN SAYISINI SADECE FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ KULLANDI-

Süper Lig'de bu sezon getirilen 6 artı 2 artı 2 sistemini sadece iki kulübün kullandığını ifade eden Özgener, yeni kontenjan sisteminin oyuncu sayısını arttırmadığını belirtti.

Başkan Özgener, 6 artı 2 artı 2'yi Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin kullandığını dile getirerek, bunun da dikkat çekici olduğunu sözlerine ekledi.





Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
1000

GÜNÜN MANŞETLERİ