SPOR MEDYASI

Spor yazarlarından Göztepe-Beşiktaş yorumu!

Spor yazarları Beşiktaş'ın Göztepe'ye 2-0 mağlup olduğu karşılaşmayı değerlendirdi.

Spor yazarlarından Göztepe-Beşiktaş yorumu! - Sayfa 1

KABUL EDİLEMEZ (GÜNTEKİN ONAY): Beşiktaş’ta tamir edilmeyen ve sürekli tekrar eden hatalar var. Örneğin Caner Erkin’in top kayıpları. Dün 35 top kaybıyla oynamış. Adriano dönmediği sürece hem savunmadaki sorunlar hem de bu top kayıpları devam edecek.

Spor yazarlarından Göztepe-Beşiktaş yorumu! - Sayfa 2

Bu sezon dış sahada sadece Erzurum karşısında kazanmış olmak Beşiktaş için kabul edilebilir bir tablo değil. Malmö, Linz ve Partizan maçlarını da hesaba katarsak Beşiktaş’ın bu sezon 8 deplasmanda sadece 1 galibiyeti var.

Spor yazarlarından Göztepe-Beşiktaş yorumu! - Sayfa 3

Ligin en kaliteli kadrosunun geçen sezonu 4. bitirmesi ve şu anda da ligde 5. sırada bulunmasını birileri izah etmeli. Çok tahmin edilebilir bir oyun, taktiksel, fiziksel ve defansif organizasyon açısından çok geriye giden bir takım var. Başta Oğuzhan ve Tolgay olmak üzere bireysel olarak da performansını yukarı çıkartan ve gelişme gösteren bir oyuncu yok. Bu tablo hiç iç açıcı değil.

Spor yazarlarından Göztepe-Beşiktaş yorumu! - Sayfa 4

NEDEN OLMUYOR? (METİN TEKİN): Merkez savunması hariç isim isim bakıldığında bu kadrodan daha iyi oyunlar beklememize rağmen sezon başından bu yana istenen olamadı. Neden olamadı? Niye olmuyor? Bunların hepsinin cevabı Şenol Hoca'da ama bir şekilde artık Beşiktaş alternatif bir oyun arayışına girmeli.