YAZARLAR

Son Kale geçildi…

Son Kale geçildi…

Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]

Genellikle maçlardan sonra Yüzde Yüz Futbol ve Maraton programlarını takip ederim. Yorumcuları ile insanı sıkmadan değerlendirme yapan Lig Tv ve Ntvspor camialarını tebrik ediyorum. Tesadüfen Kanaltürk’ün Telegol ve Son Kale programları denk gelirse sadece eğlence adına izliyorum. Erman Toroğlu ve Ahmet Çakar Beyler kime iftira atacaklar, kimi karalayacaklar, kimi şikeci ilan edecekler, hangi kaleciyi töhmet altında bırakacaklar, hangi oyuncuya maç sattı diyecekler diye sırf gırgır olsun diye izlerim.

Futbolcu maç satar, kaleci maç satar, yöneticiler şike yapar ama hiç hakemlerden bahsedemiyorlar. Bahsetseler konunun en çok kendilerine dokunacağını iyi biliyorlar. Bu maç satma işleri, yatma işleri, hakem torpilleri eskiden oldukça çoktu. Kendi dönemlerinden alışkın oldukları için şimdi de aynısı oluyor zannediyorlar. İzleyiciler açısından da oldukça komik oluyor. İzlerken sadece gülüyorum çünkü futbol konuşmuyorlar, sürekli birilerini karalıyorlar.

Yeni modayı açıklıyorum; Teknik Direktör formsuzdu.

Ben buna daha çok güldüm. Hoca taktiksel hata yapabilir ama hoca formsuz olamaz. Hoca çıkıp sahada mı oynuyor. Teknik Direktörlere formsuz diyemezsiniz. Hele hele Bülent Uygun’a hiç diyemezsiniz. Bülent hoca işini gayet düzgün yapan ve şahsiyetli bir hocadır. Çalıştırdığı takımlar her zaman sahada iyi futbol ortaya koyuyor. Fenerbahçe maçında da Erman hoca “Alex’e önlem almadı”, “Bülent hoca formsuzdu” gibi imalı açıklamalarından sonra canlı yayına bağlanan Bülent Uygun gereken cevabı mükemmel bir şekilde verdi. O konuşurken her ikisinin de yüz ifadelerine baktım ve kızarmayı gördüm. İftira atmak, adam karalamak neymiş cevabını en güzel şekilde aldılar.

İşittikleri laf yetmezmiş gibi cevap vermeye kalktılar ama Reha bey müsaade etmedi. Onunda moderatörlüğünü eleştirmeye kalktılar ve Bülent hocanın golünün üstüne son düdüğü Reha Muhtar çaldı. Erman hoca ve Ahmet hocaya güzel bir kapanış yaptı. Bu adamlar bundan başkasını anlamazlardı. Bu iki beye göre herkes işini kötü yapıyor bu iki beyde onları zan altında bırakıyor. Sert kayaya çarpmak diye buna derler. Oturdukları yerden ahkâm kesmenin faturasını ağır ödediler. Bu tür adamları tv kanallarına çıkaran yöneticilere de ders olsun. Reha Muhtar’a da özellikle teşekkür ediyorum. Bülent Uygun’a ise kalan maçlarında başarılar diliyorum. Sezonu kaçıncı bitirirlerse bitirsinler iyi futbol oynadıklarını ifade etmek istiyorum. Her zaman kazanmak istiyor ama kaybetmenin altında bir şey arayanlar dikkat etsinler, Ahmet Çakar ve Erman Toroğlu bu kadarı ile yetinsinler daha başka şeylerde görebilirlerdi.

Yorumlar
TREND HABERLER