ROPÖRTAJ

Sneijder taraftarın yüreğine su serpti

Galatasaray'ın yıldızı Wesley Sneijder, Hollanda Milli Takım kampından sarı-kırmızılı taraftarlara mesaj gönderdi.

Sneijder taraftarın yüreğine su serpti

Galatasaray'ın bu sezon kazandığı çifte kupada büyük pay sahibi olan Wesley Sneijder, Hollanda Milli Takımı kampında özel açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın yıldızı Wesley Sneijder, Hollanda Milli Takım kampından sarı-kırmızılı taraftarlara mesaj gönderdi.

NTV Spor'a açıklamalarda bulunan Sneijder, "Galatasaraylılar transfer dedikodularına kulak asmasın" diye konuştu. Hollandalı futbolcu, şu andaki tek düşüncesinin milli takım olduğunu da sözlerine ekledi.

 

Wesley öncelikle röportaj için teşekkür ediyoruz sana. Seni sahada çok istekli gördük, bu kadar yorucu bir sezonun ardından bu kadar enerjik olmak zannediyorum ki zor oluyordur?

Sneijder: Evet tabii ki zor oluyor ama bizim adımıza sezonun son önemli maçı. Herkes çok motive olmuş durumda çünkü kolay bir maç değil önümüzdeki. Avrupa Şampiyonası'na gitmek için bu maçı kazanmalıyız.

Peki gruptaki şansınızı nasıl görüyorsun?

Sneijder: Ben sadece kendimizle ilgileniyorum. Gruptan çıkmamız gerekiyor, Avrupa Şampiyonası'na gitmek için başka hiç bir düşüncemiz yok. Bu yüzden de bütün maçlarımızı kazanmak zorundayız. Sadece ben değil, takımdaki herkes Letonya'yı yenmek için çok motive olmuş durumda.

Peki sezona dönecek olursak nasıl bir sezon oldu senin için? Şampiyonluğu da kazandınız?

Sneijder: Muhteşem bir sezondu bizim için. Özellikle son aylar çok özeldi, takım olarak çok iyi bir performans ortaya koyduk. Şampiyonluk tabii ki beni çok heyecanlandırdı mutlu etti ama şu anda milli takım için burdayım ve tek düşüncem gruptan çıkabilmek.

Türkiye'nin gruptaki şansını nasıl görüyorsun?

Sneijder: Doğrusunu söylemek gerekirse şu anda Türkiye ile ilgili konuşmak istemiyorum. Çünkü onlar da grupta hemen hemen bizimle benzer durumdalar ve çok önemli bir maçları var. Kazanmak isteyeceklerdir ve sonrasında grup nasıl şekillenecek göreceğiz.

Galatasaray taraftarı senin hakkında transfer dedikoduları duyuyor. Kariyer planlaman ne yönde olacak?

Sneijder: Benim hakkımda her zaman transfer dedikoduları çıkıyor.

Yani şunu sorayım, Galatasaray taraftarına vermek istediğin bir mesaj var mı?

Sneijder: Taraftarlar kesinlikle merak etmesin, sadece bunu söylemek istiyorum.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER