BEŞİKTAŞ

Smolov Beşiktaş iddialarını yalanladı!

Cenk Tosun sonrası forvet arayan Beşiktaş için Fedor Smolov adı gündeme geldi. Rus forvet, sürpriz bir şekilde twitter hesabından bir açıklama yaptı.

Smolov Beşiktaş iddialarını yalanladı!

Beşiktaş’ta Cenk Tosun’un ayrılmasının ardından forvete yapacağı takviyeler için çalışmalar başladı. Forvet listesinde bulunan Fedor Smolov için de ilginç gelişmeler yaşanıyor.

Rusya’da çıkan özel bir haberde, Krasnodar’ın forveti Smolov için 4 ihtimal öne çıkarıldı. İlk olarak Rusya’da kalıp Zenit’e gidebileceği, ikinci ihtimal Premier Lig’de West Ham’a transfer olabileceği, üçüncü ihtimal Real Madrid ve son olarak Beşiktaş adları yazıldı.

Ancak Beşiktaş konusunda önemli bir ayrıntı habere eklendi. Fedor Smolov’un resmi twitter hesabı üzerinden Türkiye’de çıkan bir Beşiktaş’a gideceğine dair yaptığı konuşma haberiyle ilgili ‘Ben böyle sözler söylemedim’ yalanlaması dikkat çekici olarak değerlendirildi.

Ayrıca 27 yaşındaki golcünün, Beşiktaş transferini kariyeri açısından en son alternatif olarak değerlendirdiği kaydedildi.

Özellikle Real Madrid’e gidebileceği yönündeki gelişme fantastik olarak yorumlanırken, ProSports menajerlik şirketi ile Real Madrid kulübünün yakın ilişkileri nedeniyle böyle bir hamlenin olabileceği aktarıldı. Smolov için en ideal yolun Premier Lig’de West Ham olacağı aktarıldı. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER