FENERBAHÇE

Slimani'den kötü haber! Kadrodan çıkarıldı

Fenerbahçe'nin Cezayirli forveti İslam Slimani, sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldı. Golcü futbolcunun yerine Darfalou kadroya çağrıldı.

Slimani'den kötü haber! Kadrodan çıkarıldı

Fenerbahçe’nin Cezayirli forveti Islam Slimani’den sakatlık haberi geldi.

Yıldız golcü geçtiğimiz günlerde açıklanan Cezayir Milli Takımı kadrosunda yer alırken, Benin ile oynanacak maçta forma giymesi bekleniyordu.

DARFALOU ÇAĞRILDI...Ancak 30 yaşındaki futbolcuda beklenmedik bir gelişme meydana geldiği ortaya çıktı. Slimani, sakatlık nedeniyle kadrodan çıkarıldı.

Cezayir Futbol Federasyonu, Benin maçı listesinden çıkarılan sarı-lacivertli oyuncunun yerine futbol hayatını Hollanda’nın Vitesse takımında sürdüren Oussama Darfalou’nun kadroya dahil edildiğini duyurdu.

Sağlık ekibi müdahaleye başladı Afrika Uluslar Kupası’nda Cuma günü Benin ile karşılaşacak Cezayir, aynı takımla dört gün sonra yine karşılaşacak. Slimani’nin bu maçta oynayıp oynamayacağının da belli olmadığı belirtildi.

Beşiktaş ve Fenerbahçe PFDK'ya sevk edildi

Sağlık ekibinin Slimani’nin tedavisine başladığı, son durumunun belirlenmesinin ardından bu ikinci maçta oynayıp oynamayacağının belli olacağı ifade edildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER