YEREL HABER

Sivas'taki maçta tekmeler yumruklar konuştu

Sivas Emniyetsporgücü ile Hacılar Erciyes Gençlik ve Spor maçında iki takımın oyuncuları birbirine girdi, kartlar havada uçuştu..

Sivas'taki maçta tekmeler yumruklar konuştu

Türkiye Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6'ncı Grup'ta mücadele eden Sivas Emniyetsporgücü ile Hacılar Erciyes Gençlik ve Spor maçında iki takımın oyuncuları birbirine girdi. Yumrukların konuştuğu maçta 6 oyuncu kırmızı kart gördü.

Sivas Emniyetsporgücü, BAL Ligi'nin 23'üncü haftasında Hacılar Erciyes Gençlik ve Spor'u konuk etti. Fuar Alanı Spor Parkı'nda oynanan maçın ilk yarısı Sivas Emniyetsporgücü'nün 1-0 üstünlüğü ile tamamladı.

İkinci yarı daha etkili oynayan Hacılar Erciyes Gençlik ve Spor, karşılaşmanın 86'ıncı dakikasında beraberliği yakaladı. Maçın son dakikalarında her iki takımın futbolcuları arasında kavga çıktı. Futbolcuların tekme- tokat kavgasını yedek kulübesindekiler ve polisler ayırmaya çalıştı. Her iki taraf sakinleştirildikten sonra maçın hakemi Tarık Güldal 3 Sivas ekibinden, 3 Kayseri ekibinden olmak üzere toplamda 6 oyuncuya kırmızı kart gösterdi.

Türkiye Avusturya maçı ne zaman nerede saat kaçta?


Sivas Emniyetsporgücü'nden Kurtuluş Ceylan, Mehmet Akif Nas ve Fatih Yaman, Hacılar Erciyesspor'dan ise Selçuk Bahadır,Yavuz Sıtkı Yılmaz ve Okan Uçar maçın son dakikalarında sahayı terk etti. 1-1 sona eren maç sonrası Sivas Emniyetsporgücü puanını 16'ya, Hacılar Erciyes Gençlik ve Spor ise puanını 18'e çıkardı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER