KASIMPAŞA

Sivasspor Kasımpaşa maçı sonucu ve özeti

Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu'nun 3. hafta maçında Kasımpaşa deplasmanda Demir Grup Sivasspor'u 3-0 yendi.

Sivasspor Kasımpaşa maçı sonucu ve özeti

Spor Toto Süper Lig’in üçüncü haftasında Kasımpaşa, deplasmanda Demir Grup Sivasspor’u 3-0 mağlup etti. Lige Çaykur Rizespor ve Medipol Başakşehir galibiyetleri ile başlayan Kasımpaşa, Demir Grup Sivasspor’u da yenerek üçte üç yaptı. Demir Grup Sivasspor ise üç puanda kaldı. Karşılaşmada Kasımpaşa’nın gollerini Eduok ve Diagne (2) attı.

Karşılaşmanın ilk yarısında hızlı hücumlarla etkili olan Kasımpaşa, golü Demir Grup Sivasspor kalecisi Ali Şaşal Vural’ın hatasından buldu. Savunmanın arkasına atılan topta kalesini terk eden Ali Şaşal Vural, topa müdahale edemeyince Edouk boş kaleye yaptığı vuruşla Kasımpaşa’yı öne geçirdi. İkinci yarıda tüm hatları ile saldıran Demir Grup Sivasspor karşısında net fırsatlar yakalayan Kasımpaşa, farkı ikiye çıkaran golü soldan yapılan ortaya yaptığı vuruşla ağları havalandıran Diagne ile buldu. Uzatma dakikalarında geride büyük boşluklar bırakan Demir Grup Sivasspor karşısında Diagne ile bir gol daha bulan Kasımpaşa, mücadeleden 3-0 galip ayrıldı.

Bu galibiyetle puanını 9 yapan Kasımpaşa, maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Üç haftada bir galibiyette kalan Demir Grup Sivasspor ise 12. sırada yer aldı.

Maçtan Dakikalar: 4. dakikada Hakan Arslan'ın kaptırdığı top sonrasında Diagne'nin rakibini geçerek ceza alanında sol çaprazdan kaleye gönderdiği şutta, top direğin yanından auta çıktı.
5. dakikada Emre Kılınç'ın pasıyla ceza alanında topla buluşan Ziya Erdal'ın kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda vuruşunda, top direğin yanından az farkla auta gitti.
7. dakikada Emre Kılınç'ın ara pasıyla ceza alanında topla buluşan Kone'nin müsait durumda yaptığı vuruşta, top auta çıktı.
26. dakikada Rybalka'nın sağdan kullandığı korner atışında, savunmadan seken topu önünde bulan Robinho'nun ceza sahası dışında hafif sol çaprazdan vuruşunda, kaleci Ramazan Köse topu kontrol etti.
31. dakikada sol kanatta topla buluşan İlhan Depe'nin kendi yarı sahasından gönderdiği uzun pasa hareketlenen Eduok, Uğur Çiftçi ve kalesini terk eden Ali Şaşal Vural'ın arasından sıyrıldı. Eduok, ceza alanına girmeden topu boş kaleye göndererek, takımını öne geçirdi: 0-1
38. dakikada Ben Youssef'ten seken topu önünde bulan Emre Kılınç'ın ceza sahası dışından kaleye gönderdiği sert şutta, top auta çıktı.
Kasımpaşa, karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 önde kapadı.

Mücadelenin 79. dakikasında Kasımpaşa Diagne'nin golü ile farkı 2'ye çıkarttı.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Marco Fabian İstanbul'a geldi!

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER