GALATASARAY

Serdar Aziz'in son kararı Fenerbahçe!

Galatasaray ile gönül bağını koparan Serdar Aziz, Fenerbahçe için gün sayıyor

Serdar Aziz'in son kararı Fenerbahçe!

Teknik direktör Fatih Terim ile yaşadığı anlaşmazlık sonrası sarı-kırmızılıların satış listesine koyduğu futbolcu, bu gelişmenin ardından sarı-lacivertliler ile anlaşma sağladı. Beşiktaş ve yurtdışından da teklifler alan futbolcu, kariyerine Fenerbahçe ile devam etmek istediğini belirtti.

Buna göre Serdar, bonservis sorunu çözüldüğü an 3.5 yıllık sözleşmeye imza atacak. Futbolcunun alacağı ücret dahi belli oldu. Tecrübeli stoper, Galatasaray’daki ücretinin aynısını alacak. Futbolcu, sarı-kırmızılı kulüpten yıllık 2 milyon euro garanti ücret kazanıyordu.

Bu gelişmelere rağmen transferin resmiyet kazanmamasının temeli bonservis sorunu. Galatasaray, kadroda düşünmediği oyuncusundan bonservis bedeli elde etmek istiyor. Fenerbahçe ise buna sıcak bakmıyor. Transfer gerçekleşmezse, sarı-kırmızılılar oynatmayacağı futbolcunun maaşını ve geçmiş alacaklarını ödemek zorunda kalacak. Bu nedenle Fenerbahçe Yönetimi ve Serdar, transferin son günü olsa da bu sorunun çözüleceğini düşünüyor.

Fenerbahçe’nin Sadık Çiftpınar transferine rağmen bir başka stoper Serdar’ı transfer etmek istemesinin temel nedenlerinden biri, takımdaki stoperlerin durumu. Skrtel ve Neustadter’in sözleşmeleri sezon sonu bitiyor. Bu iki futbolcu bir çok iyi teklif aldığı için ayrılma ihtimali yüksek. Reyes ise beklentileri karşılayamadı ve sezon sonu gideceği belirtildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER