GALATASARAY

Serdar Aziz'den Galatasaray'a Fenerbahçe resti!

Fatih Terim'in takımda düşünmediği Serdar Aziz'in 13 aydır para alamadığı ifade edildi. Serdar, sarı-kırmızılı ekibe, "Ya alacaklarımı ya da bonservisimi verin." dedi.

Serdar Aziz'den Galatasaray'a Fenerbahçe resti!

Galatasaray'da düne damga vuran Fatih Terim'in açıklamaları oldu. Tecrübeli teknik adam hem Serdar'la hem de Eren'le yolların ayrılacağını ve takımda iki oyuncuyu da düşünmediğini söyledi.

ALACAKLARIMI ALMADAN GİTMEM... Fatih Terim'in satış listesine koyduğu Serdar Aziz'in 13 aydır para alamadığı ortaya çıktı. Tecrübeli stoperin Galatasaray'dan 1.8 milyon euroluk alacağı olduğu ve bunu almadan ayrılmayacağı ifade edildi.

Burak Yılmaz Beşiktaş taraftarını ikiye böldü!

Kendine kulüp bulması söylenen Serdar'ın, sözleşmesini feshetmek için 1.8 milyon euroluk alacaklarının ödenmesini ya da bonservisi konusunda yardımcı olunması istedi.

FENERBAHÇE SERDAR'I BEKLİYOR... Serdar Aziz'in menajeri Galatasaray'ın da onayıyla başta Fenerbahçe olmak üzere birçok kulüple görüşüyor ancak öncelik sarı-lacivertli takımda. Serdar'ın alacaklarından vazgeçip bonservisini alması durumunda Fenerbahçe'ye imza atacağı belirtiliyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER