SPOR MEDYASI

Serdar Ali Çelikler'den Aykut Kocaman iddiası

Futbol yorumcusu Serdar Ali Çelikler, CNN TÜRK'te yayınlanan Pazar Akşamı Futbol programında Milli Takım ve Fenerbahçe ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Serdar Ali Çelikler'den Aykut Kocaman iddiası

Aykut Kocaman'ın gelecekte Milli Takım'ın başına geçeceğini söyleyen Serdar Ali Çelikler, "Kasım'daki maçtan sonra Aykut Kocaman'ı Milli Takım'ın başında görürüz diye düşünüyorum. Lucescu ayrılırsa; Aykut Kocaman, Şenol Güneş ve Yılmaz Vural, adaylar arasında. Ben Lucescu'nun yerine hoca aramıyorum. Olacağı söylüyorum." şeklinde konuştu.

'ARDA TURAN İSTENMİYOR'...Futbolcu tercihleri hakkında yorum yapan Çelikler, "Milli takımda bu oyuncular oynasın. Gruplaşma yapmazlar, hata yapsalar da bir sonrakine düzeltirler. Bu kadroyu sokaktaki insanlar destekliyor. Arda Turan konusunda kesin konsensus var gelmesin diye. Burak Yılmaz'ın durumu belirsiz." ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin Rusya'ya 2-0 yenildiği maçı da değerlendiren Çelikler, "Milli Takım, futbolcunun gelmek için can attığı yer olmalı. Cenk Tosun, sezona iyi başlayamadı. Acilen gol atmaya başlamalı. Türkiye'ye dönme fikri asla gelmesin aklına. Hakan Çalhanoğlu o pası atmalı. Milan'ın 10 numarasısın, akan oyunda bir şeyler görelim artık senden Hakan." dedi.

Çelikler, Fenerbahçe'de yaşanan sorunlarla ilgili ise şu ifadeleri kullandı; Ali Koç diyor ki ben kişilere bağlı iş yapmayacağım. Kurtarıcılardan, kahramanlardan, imparatorlardan, 'Kocaman umudumuzsun' sloganından kurtarmak istiyorum. Ersun Yanal'dan filan... Başta bir tane başkan, altında sportif direktör, altında idari direktör, altında teknik direktör. Herkes sportif direktöre bağlı olacak. Bu sistemi kurmaya çalışıyor, ben de bunu doğru buluyorum.

Bu dünyadaki tek neden değildir. Bunun doğru olmadığını düşünenler de değişime direnenler değildir. Bu doğru değildir diyorlardır sadece. Başkan bir sistem kuruyor. Bu sistemi kurmaya çalıştığı iki tane isim, doğru isim değil. Ben sadece bunu söylüyorum.

Bu verilerin içinde hiçbir şey de olmayabilir. Bu bilgileri kulüp dışından atmak için kime sordun. Bir tane amirin var senin o da Comolli. Sev ya da sevme , senin amirin olarak atamışım oraya. Bilgi atacaksan soracaksın. Geldiği günden beri siz ona direniyorsunuz derdim.

İçerden bir gazcı var. İdari menajer bu görevi layıkıyla yapabilecek bir adam değil, çünkü bu işin adamı değil. O görevin hakkını verirsin. Sen her şeyi patrona mı sorarsın?

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER